dopust z otrokom
Lahko ti povem le za Pag. Krasne plaže za malega otroka, mi smo bili lani, ko je imel dobro leto. Ni še hodil. Vzeli smo apartma v Kustičih, imajo sicer tudi na internetu (apartmaji galeb). Lastna plaža s senčko. Ni pa ravno neki luksuz. Staro, nekoliko neurejeno in umazano, tako da sva najprej čistila. Mi smo bili konec junija. Prijatelja sta kakšen teden kasneje dobila 300 metrov stran krasen nov apartma, vendar pa tam ni bilo lastne plaže in sence na plaži.
Piši mi na mail, če te še kaj zanima.
Nany,
če te zanima Krk, ti predlagam Vantačiće pri Malinski (ali Porat). Srednje velika vas, z različnimi plažami: skale in borov gozdiček ali pesek brez sence. Če dojenček poleti še ne bo hodil , potem plaža sploh ni tako zelo pomembna. Čisto je pa zelo (seveda če ne cveti morje- to se je v zadnjih 4 letih enkrat res zgodilo).
Apartmajske ponudbe je veliko, saj se je zadnja leta veliko gradilo. Do plaže je od najbolj oddaljenih apartmajev 8-10 min peš počasi z vozičkom. Ob morju imaš tudi sprehajalne poti v obe smeri: proti Poratu in proti Malinski. Na plaži v Vantačićih novo zgrajen bife oz. gostilnica z omejeno ponudbo hrane in picami, ki so božanske, po primernih cenah tudi v sezoni. In v bližini dve trgovini.
Mi imamo 2 fanta, 11 in 14 let , in punco leto in pol in za vse je dovolj zanimivega. Mala lani junija še ni hodila in je kar sama kobacala v vodo.Tako da smo jo skoz lovili. Letos bo že bolje.
Tudi časovno si hitro dol- iz Lj dve uri in četrt. Mi potujemo vedno zvečer, tudi za vikende in otroci zaspijo, da ni sitnarjenja in joka med vožnjo.
Če te še kaj zanima, se javi. Lahko ti predlagam tudi apartma, saj se kar nekaj znancev, ki ima dol apartmaje, ukvarja z oddajanjem.
Lep pozdrav, Heda
Forum je zaprt za komentiranje.