Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust z dvojčki

Dopust z dvojčki

Ali ima katera izkušnje z dopustom z dvojčki? Tamaladva sta stara leto dni, komaj sta shodila, starejša ima 3 leta in pol. Ni mi treba povedat, da ne bi kuhala, pa plaža naj bo blizu? Ima katera idejo, nasvet pomoč? lp

Mi smo šli prvo in drugo leto z dvojčki in osemletnico v hotel.Najbolj enostavno. Zraven sem imela električno ploščo, da sem zjutraj in zvečer pogrela mleko za čokolino ali flašo, čim kasneje na zajtrk, čim prej na večerjo, čez dan pa smo že kaj pojedli po potrebi. Bili smo v Albatrosu v Poreču, kjer je samopostrežni zajtrk in večerja, predvsem pa nam je pasalo, da je bil bazen v hoteli, kjer sva se s taveliko zabavali, medtem ko so dvojčki in mož spali po “kosilu”. Tudi plaža mislim, da ni daleč.Torej, po moje -hotel z bazenom,samopostrežnimi meniji…Bilo je super. Naslednje leto smo začeli kampirati in še danes kampiramo.
LP

Vila Danica na Pašmanu http://www.vila-danica.com/

Apartmaji z možnostjo polpenziona. Imajo svoj bazen z morsko vodo, malo stran pa kar nekaj peščenih plaž.

Danica kuha skoraj alacart, cene pa so tudi znosne.

Mi smo lani bili z 2-letnima dvojčicama na dveh dopustih. Konec junija na Djerbi in avgusta v Umagu. Djerba punčkama ni ostala v spominu: hude zamude pri letu, prevelika vročina, problemi pri hrani,…

V Umagu pa smo v Polynesiji najeli bungalov in doplačili za polpenzion v tamkajšnji restavraciji. Punci ne moreta pozabiti tega dopusta. Bungalov je bil super, ker ni bilo nobenih stopnic saj je pritlični. Punce so lahko brez težav tekale ven in not, imela sem ju ves čas lahko na očeh. V restavraciji super raznolika hrana, otroških stolčkov več kot dovolj. Prav tako nam je odgovarjala senca borovcev v naselju,… Kosilo in kakšen obrok za otroka pa sem pripravila v kuhinji v bungalovu ali pa smo jedli kje zunaj. Priporočam.

Letos pa smo se odločili predvsem zaradi cene da gremo v Rabac, v hotel Narcis. Rezervirali smo All inclusive ravno zaradi tega ker punci jesta večkrat po malem in bo vedno nekaj na voljo. Plaža je v zalivu Maslinica tudi primerna za otroke, prav tako globina morja ob plaži.

Upam, da je bilo kaj v pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close