Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust v Turčiji

Dopust v Turčiji

Letos nameravamo v Turčijo, pa me zanima, kater hotel priporočate za družine, dobra ponudba in animacija, pa seveda da ni preveč drago. Sem gledala Kompasov first minute in pride za 14 dni 2.500 evrov, kar se mi zdi pa izredno drago. S katero agencijo je Turčija najbolj ugodna?

2500 evrov za 14 dni za družino je zelo poceni, saj se cene dobrega hotela za tri člansko družino kot je naša (hotel 4* AI) začne pri cca 21oo evrov. Kompas letos nima first minute ampak samo popust za zgodnje prijave.

Ja na katalogu od Kompasa piše first minute in ja, zdi se mi veliko, saj sem gledala lanski katalog od ene druge agencije, v katerem bi dobili hotel s 5* za 1.700 evrov. katalog od te agencije še ni izšel, bom pa z veseljem počakala, da vidim, kakšna je cena.

v turčiji so hoteli zelo raznoliki. to kar si večina želi je 5* ultra all inclusive, kar seveda ni poceni. rusi razturajo in cene v turčiji so se v zadnjih letih dvignile. gradijo 100 na uro, zato tudi naše agencije zelo spreminjajo hotele.

cene so različne tudi glede na popuste starosti otrok. kompas slovi po tem, da so popusti samo do 6. leta, globtour je pri tem veliko bolj radodaren. če ti je bližje zagreb kot brnik si izberi atlas. z njim smo letetovali mi, cenovno smo prihranili 80 eur za isti hotel (na račun popusta za otroka).

jaz bi izbrala belek ali side. lara je preveč betonska, čeprav je to predmestje antalije (ki pa je mesto z milijon prebivalci).

poglej Guletov katalog- družinski klubi na Mediteranu.
ali pa katalog na spletni strani agencije Sonček.
kar ugodno, za otroke je pavšal, all inclusive…

ampak letos pod 2.000 evrov po mojem ne boš našla za 14 dni, žal.

lp

Turčija, žal postaja vse dražja. Okoli 2500 EUR za 14 dni bo dobra kupčija. Za malo boljši hotel lahko toliko računaš za en teden za tri člansko družino, če želiš hotel z vsaj 4* (manj si jaz ne bi upala iti), z AI varianto, kakšnimi tobogani, igrali,…
Mi smo letos odstopili od te države, saj smo žal naračunali okoli 2500 EUR za en teden (to, kar si mi želimo), kljub zgodnji prijavi.
LEP DOPUST!

ALI JE 2500 EUR NA TRI ALI ŠTIRI OSEBE?

No, moram povedat, da sem sedaj našla cenejšo ponudbo in sicer hotel s 5*, all inclusive z vsemi taksami vred, 14 dni, cena 2048 evrov (smo 3). Glede na to, kar pišete, kako je Turčija postala draga, se mi zdi to zelo ugodna ponudba. Lani smo bili na Djerbi, ki je baje najcenejša od teh destinacij in letos bi nas ta isti hotel prišel dražje kot ta v Turčiji.

sedaj nam pa še zaupaj ime hotela

Alaiye resort, je pa za isto ceno oz. še malo ceneje tudi Long beach hotel.

Klivija, mi prosim poveš, v katerem hotelu na Djerbi ste bili, in ali ste bili zadovoljni (sobe, plaža, hrana…). Mi smo 4 in bi šli takoj po šoli, all incl. varianta.
hvala.
aja, pa s katero agencijo ste šli.
lp

Ja bili smo v Vincci Djerba resort lani konec junija, 14 dni, šli smo z Intelekto, takrat je bil možen polpenzion, letos sem videla, da je samo all inclusive, kar je bolje, ker mi med zajtrkom in večerjo nismo imeli kaj pojesti, razen palačinke, ki so jih pekli ob bazenu in je bil otrok kar malo lačen. Drugače je hrana super.Hotel so vsi ful hvalili, tako da smo tudi veliko pričakovali. Res je lep, bazen ima prekrasen, mislim da celo eden največjih bazenov na otoku, tudi lepo otroško igrišče ima in veliko zabave zvečer za otroke. Do plaže te pelje hotelski vlakec, lahko pa greš peš, ni daleč, samo po vročini kar težko hodiš, sploh z otroci. Plaža je ok, sicer je nekaj trave, predvsem ko so valovi, če pa je mirno morje, je super. Ja, edino kar mi zagreni lep spomin na Djerbo so ščurki, ki so nam letali po sobi in v kopalnici. Siecer ti zamenjajo sobo, ampak ni rečeno, da jih v drugih sobah ni. Saj te že prej opozorijo, da se lahko pojavijo, ker se zaradi vročine umaknejo na hladno.Meni ni bil prijeten občutek, ko sem vidla, kako švigajo sem in tja. Drugače je čisto in zelo lepo urejena okolica, izleti so super, saj pravim, ščurkov pa ne morem pozabiti.

najlepša hvala za odgovor. Ta Vinci hotel mi je tudi takoj padel v oči, malo imam sicer pomisleke ker ni čisto ob obali.

jaz sem sicer gledala guletov družinski klub Zita beach resort oz. nekaj podobnega, je čisto ob obali (pa na holidaychecku ga družine z otroki ful hvalijo…).

fuj, to za ščurke pa nisem vedela… sem bila že enkrat v Hamametu pred 10.leti, pa jih nisem doživela :)))

lp

Hotela, ki ga omenjaš ne poznam, drugače res ni problem pri Vincciju, ker ni ob plaži, mi smo bili več časa pri bazenu kot na plaži. se pa splača tudi drugam na plažo, ker ni povsod enako. mi smo šli enkrat k enemu drugemu hotelu in je bila plaža sanjska, kot tiste iz katalogov, nobene gužve, pa voda kristalno čista in nizka tako daleč, da skoraj ne vidiš konca. imajo tudi pokrit peskovnik za otroke, fajn lokalčke, skratka čisto nekaj drugega.
ja, tudi jaz V Hamametu nisem videla ščurka, je pa res, da nisem bila v najhujši vročini tam.očitno smo imeli res smolo, saj eni jih sploh niso imeli, drugi so jih videli v wc školjki,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close