Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust v Lignanu

Dopust v Lignanu

Koliko dni se da zdržat tam , da je še zanimivo za pubrtetnika?

Jaz sem že par desetletij iz najstniških let, pa zdržim tam max ene 3-4 dni, pa še to junija ali septembra, v juliju in avgustu ne grem tja, če mi plačaš. Ampak jaz se tam par dni valjam po ležalnikih na plaži, berem, grem kak krog s kolesom, na sprehod … Kaj bi najstnik tam počel, nimam pojma. Seveda pa dopuščam možnost, da obstaja kakšna zabava za najstnike, ki je jaz nisem opazila.

kar se tiče lokalov, je lahko top…samo odvisno od družbe, ki jo imaš s sabo ali pa si jo sposoben tam najti….

isto kot na Žrčah…..kaj lahko tam počne najstnik???

in koliko je ta najstnih star in kaj rad počne. Jaz bi lahko mesece se pražila, brala in plavala. Drugače pa imaš:

Guliverlandijo; Aquasplash; Zoo; z čolnički na otočke (Laguna di Marano: https://www.google.si/search?q=laguna+di+marano&tbm=isch&imgil=NQkkXHRfRNAg2M%253A%253BEDNcdIj31uUTVM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.liciopasson.it%25252Fdipinti%25252Fpaesaggi%25252F&source=iu&pf=m&fir=NQkkXHRfRNAg2M%253A%252CEDNcdIj31uUTVM%252C_&usg=__UL1ExriH9cKFy9cgTP54s1cPp14%3D&biw=1280&bih=586&ved=0ahUKEwia1Oyin4vMAhWBuRQKHcIfCqcQyjcIOA&ei=wQkOV9rvF4HzUsK_qLgK#imgrc=NQkkXHRfRNAg2M%3A ) ipd..pa night life..

Nevem kaj vas vlece v ta Lignano 🙂

gremo pa pred in po sezoni..na 300m pečene plaže en posameznik ali družinica..čisti mir in zen..kot v tropih le da veliko veliko ceneje 🙂 . V center med navite cene in gnečo ne gremo niti enkrat.. .

Bili kot družina enkrat. 3-4 dni prek zadost, ampak nikakor v sezoni. Plaža je vsaka na Hrvaškem boljša, tako da kopanje nikakor ni bilo razlog za obisk. Mi je Gardsko jezero veliko ljubše. Bolj urejeno, ni toliko ciganije, ogromno za videt. So tudi meni isto govoril, pa sem trmarila, da enkrat hočem videt ta presnet Lignano. Mi ni žal, ampak edini razlog, zaradi katerega bi se še vrnila, je živalski vrt.

Lignano je fajn prav za najstnike. Veliko dogajanja, sploh za mlade; poleg že zgoraj naštetega tudi možnosti vodnih športov (vedno ugoden veter), sredi avgusta je tudi letalski miting, ki zna bit zanimiv, zvečer druženje na plažah in v klubih. V glavni sezoni je huda gužva, bivanje je lepše v Pineti; cene hotelov, ki niso tik ob plaži, so kar ugodne (vsaj včasih so bile), zelo pohvalijo tudi kemp.

dost bolj, ko hrvatske rive, ko plezaš po osončenih telesih še zvečer.

Sori, ampak v sezoni je Lignano točno tak.

dost bolj, ko hrvatske rive, ko plezaš po osončenih telesih še zvečer.[/quote]

Kaj pa rinete v take rive? Hrvatsko more je dovolj veliko, da najdeš nebroj samotnih plažic in zalivčkov. Samo qrc, ko eni še niste bili dlje od Paga (da ne omenjam Vrsarja).

ja če si ljubitelj kilometrskih (!) peščenih plaž je potem Lignano seveda precej bolj primerna izbila kot Hrvaška a ne*

Zato pa gres vsaj do Rimini.ja

ja smo bili pa nam ni bilo všeč, bolj umazano in dražje..tako da se vračamo v Lignano (seveda ne v center)..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close