Dopust v Črni Gori
Živjo!
Mene pa zanima, kakšne so vaše izkušnje z dopustom v črni gori.
V kateri del/mesto se splača it na morje in kako je z apartmaji.
S fantom imava namen it v črno goro avgusta, prvič, zato nimava
ravno dobre predstave. Slišala sem, da je tam vse ceneje, vendar naj bi
se cene dvignile… Ali mi lahko kdo predlaga kak fajn apartma ali pa kamp?
Hvala in lepo poletje! 🙂
Midva sva bila tam 6 let nazaj in sva se imela super. Cene so bile ugodne za apartmaje in hrane. Lansko leto pa sta bila prijatelja in sta rekla, da ni več poceni, približno tako kot pri nas. Najbrž če najdeš kakšnega, ki pece homemade potem si predstavljam, da bo ceneje.
Midva sva bila v Sutomoru, pač ni tako kot v Budvi, Petrovcu, kjer je vse zrihtano sploh WC. Kolega sta bila v Petrovcu sta bila zadovoljna, samo pač dražje.
Priporočam, da gresta na slepo tja in si tam najdeta apartma ali sobo na licu mesta. Dosti jih ponuja ob cesti, pa si gresta nekaj pogledat pa bo.
lp
Evo mene, ravno z dopusta v Črni Gori.
Bila sem prvič, Črna gora je fantastična. Imeli smo apartma v majhnem kraju Lepetane, blizu Tivta. Toplo priporočam. Lastnica prijazna, lokacija odlična, plaža pred hišo.
http://www.apartmanivesna.me/sr/apartmani.html
Če te še kaj zanima vprašaj.
Evo če vam bo kaj v pomoč
http://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp
tudi mi smo se odločali med budvo in ohridom. Ampak ko berem po forumih da je budva v čg cene pa kot v dubaju nevem. Je pa tu kalkulator da si lahko malo pomagate in primerjate cene, in je osvežen sedanji čas leto 2013 ;).
Lp.
Včeraj prišla nazaj iz Č. Gore. Bili smo v kampu v Bjeli. Cena kampa za 2 odr. in 1 otrok, šotor in avto 20e na dan. Zelo miren kamp, tople vode hitro zmanka, plaža tako tako.(kamp Zloković). Cene v restavracijah niso visoke. Za nas tri je bil račun od 20-25e s pijačo in kavo vred. meni se ni zdelo drago. kava je od 1-1.5e, kokakola, pivo, sokovi 1.80-2e. Porcija čevapov z pomfrijem 5-6e (14 čevapov v porciji) teletina ispod sača 5e s pečenim krompirjem. kruh v trgovini zelo dober in poceni. Ljudje prijazni in na cesti strpni do tujcev. Nam je bilo zelo lepo in se bomo tja še vrnili. Je pa res ob cesti in na počivališčih polno smeti, Isti problem s smetmi je tudi v kalabriji. Drugače pa restavracije, kampi in trgovine čisto. Smo si ogledali tudi Budvo, Ulcinj in te najbolj turistične plaže ma je bila taka gužva na plažah, da se nisi imel kje kopat.
Tukaj je nekaj apartmajev v Črni Gori
Pozdravljeni,
v črni gore je tudi super kamp malo naprej od Ulcina, tik pred Ado Bojano in se imenuje ”safari beach”. Cena za 2 osebi,avtor in šotor,pa še Wlan imajo, je 10€. Plaža je kar zraven,tako da je do morja cca 50m. Drugače se pa splača it v črno goro čer Sarajevo in si tam 2 dni v kampu,potem pa lahko greš ob Skadarskem jezeru v Ulcinj in potem potuješ in kampriraš vse do Kotorja,kjer je najlepše. Obvezen je nakup njegoškega pršuta in sira pri kaki domačiji v Njegošah. Cena celega pršuta je bila 50€.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.