DOPUST V ČRNI GORI
Zivjo bili lani v hotelskem naselju slovenska plaza, dva otroka, dva odrasla. Ne priporocam. V juniju gneca, morje umazano, polno smeti. Kopali smo se na bazenu. Hrana na delu s stirimi zvezdicami all inclusive zelo zelo povprecna. Hotelsko naselje lepo urejeno, v drugi polovici junija je bilo do polovice zasedeno, pa je bila povsod gneca. Crna Gora da, bi sla se, ampak bolj raziskovat, se potepat okrog. Drugace pa Slovenska plaza je ime plaze pri Budvi, na delu te plaze je turisticno naselje z istim imenom. Se pa ful dogaja. Ce potrebujes se kake info sporoci.
Če grem po vrsti, Ulcinj in okolica v glavnem sama šiptarija, umazano, grdobija od miljon hotelov ki visijo eden na drugem eni dokončani drugi ne. Velika plaza 12 km mivke do Ade. Senčnik in ležalnik za dva10€, piva na plaži pod 2,5€ za malega ne dobiš. Če že pristaneš tu potem priporočam plažo bolj na sredini kjer ni gužve, rabiš pa avto… In če ga že imaš, potem do Albanije, Skadarskega jezera pa malo v mesto Shkadar da doživiš kulturni šok…Višje po ČG od Petrovca do Budve sama gužva. V Petrovcu maš občutek ko vidiš plažo da si prišel na razprodan stadion… In to že junija!
Budva, ne vem če je še kako mesto na Jadranu tako pozidano. Če ti je to všeč je Portorož prav prijetno majhen in cenejši. Boka, lepa mesteca, sploh pa staro mesto Kotor, pomoje najlepše na ČG obali. Problem zaliva pa je morje, trava povsod, v samem Kotorju umazano, se pa da najti tudii lepe betonske plaže ob obali.
Če povzamem, Črna Gora je zanimiva , lepa, grdo in pretirano pozidana, draga… V enem tednu jo imam dovolj za celo življenje. Za dopust pa je ne priporočam.
Slo plaža je v Budvi 🙂
Sama sem bila lani v Hercegnovem konec avgusta. Nisem bla ravno navdušena da grem tja na morje, sploh ker sem šla z mami in njenim ki ma dol bajto . Pač je tko nanesl. Ugl jz sm bla ful + presenečena. Morje ČISTO, plaža na kero sem jaz hodila super, pomoje sem se jim tam malo smilla ko sem hodila sama,in sm mela večinoma za đabe ležalnik in marelo 🙂
Samo mesto je blo men ful fajn, luft fajn.. Ugl..jz pripomb nimam , če bi mela šanso, bi se zdele dostavila tja 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.