dopust v črni gori
Mi smo bili lani v teh apartmajih. Radi imamo peščeno plažo, saj imamo dva mlajša otročka in uživata na tej čudoviti plaži. Obvezno pa pojdite poleg morja tudi v notranjost, predvsem na Lovčen.
Mi ze nekaj let dopustujemo v crni gori. Natancneje v ulcinju. Ljudje so res zelo, zelo prijazni. V tfgovinah so cene tako tako. Nekaj je smesno poceni, nekaj pa drazje kot pri nas. Hrana v gostilnah golaž, cufti, pasulj….. od 2,5€ dalje. Se splaca. Nam je lepi. Kopamo se na plazi, 12km sama mivka. Ko se po parih dneh navelicamo gremo na kamencke. Od ulcinja je 30 minut voznje do albanije. Splaca se it pogledat. A boste sli v apartma ali kampirat?
Pozdravljeni midva z fantom greva to leto tudi v Montenegro :)) greva pa v bečiće 3km stran od budve. Studio apartma sem ze rezervirala in za 13 noci me pride 420e. Toliko sem dala prejsno leto v hrvaski (biograd) za 6 noci. Komaj cakam bla sem ze 2x v crnogori vendar je to bilo 8 let nazaj. Zato me zdaj zanima kaksne cene so tam glede hran. A se sploh splača kuhat za 2 osebi 🙂 Upam da nebomo kot sardine ne plazi ce ne bova pa se z avtom zapeljala malo okoli pa najdla kaksno bol mirno plazo. Aja greva itak z avtom in ne po avtocesti ampak po stari ker uzivava v razgledu in voznji 🙂
Naša družina no dva otroka in starša hodmo že enih 10 let v črno goro v ulcinj v apartma. Ta apartma je v centru za otroka je na dan 5 evrov za plačat za odraslega pa 8 evrov. V samem apartmaju imaš klimo, balkon in kopalnico, televizor ter brezplačen internet. Na hodniku imaš še hladilnik in spodaj v garaži imaš še skrinjo ter imaš tudi kuhinjo. Zunaj za hišo imaš pa lep vrt kjer lahk nardiš piknik. Plaža je oddaljena 5 minut z avtom tam ko mi hodmo in plaža je sama mivka, parkirišče imaš v senci. Če hočeš imeti ležalnike dobiš 2 ležalnika senčenik balzine in mizco ter plačas 5 evrov za to za cel dan
Forum je zaprt za komentiranje.