Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › dopust v avgustu
Pozdravljeni,
iščem družbo za dopust v avgustu- od 3.8. do 17.8..najraje Hrvaška (Hvar). Stara sem 35 let.
lp
Hej
Nič nisi napisala kakšno družbo iščeš, žensko ali velja tudi moška? 🙂 Ker tudi sam še nimam družbe, bi me utegnilo zanimati. Javi kontakt, pa lahko kaj dorečeva.
lp
Tudi mene zanima.
mail ; sumerboy69@gmail.com
ok poglej na mail, pa se tam zmeniva
… je še katera za dopust v avgustu? Imam jih dobrih 40. V mislih imam pod do morja skozi Bosno. Se tu tudi kaj ustasvit, pa potem do Jadrana. Če se kateri zdi zanimivo, naj se javi pa potem dorečeva.
lp
… pa samo Hvar te zanima? Baje je Hvar fuuul drag.
lp
Rekreativec, kaj pa september?
Tudi jaz malo čez 40-ž, itak obožujem morje, Dalmacijo, “pismu”,…
Ja tudi september bi bil mogoč. Kdaj imaš pa planiran dopust?
lp
jaz imam ful časa , sam sem stara 50 let, če si zato , javi kdaj in pusti gmail, sem urejena, vesele narave,; da greva z avtom, jaz ga imam , si bi delile stroške, javi mi,
hej,
moj mail je že v prejšnjem postu napisan…oglasi se, pa se bova po mailu dogovorili.
lp
če katero zanima , jaz tudi iščem družbo za na dopust tam nekje na hrvaških otokih Lošinj , Cres, Rab sam po 20 avgustu za en teden tam nekje….če je katera ki bi delila stroške z mano ? sm s primorske star 44 let
Iščem družbo za dopust v avgustu:) moško ali žensko, stara sem 36 let…lahko se tudi slišimo, po odgovoru več info:) lahko tudi družbo za potovanje na križarki za samske, tečaj potapljanja, treking ipd..:), lp T.
od kod pa si? jaz se odpravljam na Lošinj , pa bi najraje delil štroške ker za samske v hotelu ni prav zelo ugodno , pa nameravam od 23 do 30 avgusta , star sm 44 let pa sm s primorske , če te zanima pišmi čim prej
Forum je zaprt za komentiranje.