dopust preko interneta
ja, mi smo že 2x tako rezervirali.
nakazali smo jim 100 EUR, potem so nam to odšteli pri obračunu, ko smo plačali apartma.
še nisem slišala, da bi imel kdo probleme s tem.
pa saj imaš potem potrdilo in na njem piše, komu si nakazala.
jaz sem jim poslala vedno mail in sem jim povedala, kdaj sem nakazala, nakar so mi oni odgovorili, da je vse OK in da so prejeli denar na njihov račun.
LP
Mi smo do sedaj ze veckrat potovali in pred tem rezervirali hostel preko interneta. Vedno je traba placat nekaj avansa, pri hostlih 5%. Do sedaj se NIKOLI ni bilo kaj narobe. Ta znesek ti preprosto odstejejo od koncne vsote, ki jo moras placat.
Verjetno pa je razlika v tem, koliko placas (tistih 5% pomeni okoli 50 evrov, kar tudi ni tako veliko, ce bi bilo kaj narobe) in na kaksen nacin. Mi vedno placujemo preko varovane internetne strani (ceprav se kdo ne bi strinjal, da taksne obstajajo) in je bilo vse ok.
Imas vec moznosti placila oziroma na vec nacinov?
Sama prakticiram to ze tri leta in do sedaj se nisem imela kakih tezav s tistimi, ki so mi oddali app. Mislim, da v prihodnje ne bom vec izbirala med ponudbami turisticnih agencij, vsaj kar se app na hrvaski obali tice. Bodi pozorna na njihov nacin komuniciranja preko telefona oz. mailov, maile in potrdila o placilu akontacije za vsak slucaj shrani.
Velikokrat sem ze preko interneta rezerviral celotne izlete in sicer :
danska,norveska,svedska,nemcija,belgija,nizozemska,luxemburg …
je pa res da nisem najemal apartmaja temvec placal nocitve v Hostlih ( Hostelling International )tukaj imas link preko katerega sem vse rezerviral, vsakic sem bil zadovoljen ker smo dobili to kar smo placali z kopijo ki smo si jo printali :
http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/map_europe.asp
Vse smo placali preko MASTERCARD-a … nikoli noben problem ceprav sem bil prvic skepticen …
Forum je zaprt za komentiranje.