Najdi forum

dopust na slepo

S kolegi razmišljamo, da bi se prihodnji teden vsedli v avto in se odpeljali nekam proti Kvarnerju, tam malce povprašali za apartmaje in tako preživeli dopust brez razmišljanja kakšen bo apartma, ki smo ga rezervirali, bo res tak, kot je pisalo, bo plaža res blizu…
Sedaj bi pa povprašal tiste, ki ste se na tak dopust že odpravili, ali je to sploh možno. Kakšne so bile vaše izkušnje, kakšen nasvet za tiste, ki se na tako pot še nismo odpravili …? Je na tak način v glavni sezoni sploh možno dobiti apartma ali je že vse zasedeno?
Za skrajno silo bi s seboj vzeli šotor. Sicer nismo ravno ljudje, ki v šotoru zelo uživajo, toda nekaj dni bi se že dalo preživeti. Apartma bi bil vseeno boljši.

Vsak nasvet, vsaka izkušnja bi bila zelo dobrodošla. Imamo pa nekako namen, da se na pot odpravimo v ponedeljek.

Lp

Ojla,

mi smo lani tako skočili na morje za 10 dni, sicer s šotorom, tako da glede amartmajev ne vem,.. lahk ti samo rečem, kar lepo na pot, ni boljšega kot si vsak dan zmišljevati kam iti in koliko časa kje ostati,.. mi smo kampirali večinoma na črno,..smo lahko vsaj videli milijon zvezd nad nami… nekaj pa tut v kampu,. tako da pejte in ne ubadajte se z nepotrebnimi stvarmi ampak SAMO UŽIVAJTE

aja, samo zemljevid je fajn met sabo, drugo so vse želje vaše,…
pa-pa
tina

Mislim,da tudi v najvišji sezoni,čeprav drug teden navalijo tudi Italijani, na Hrvaškem brez težav dobiš apartma.Vendar za dan ali dva niti pod razno.Saj vsi upajo,da dobijo goste za več časa.Razen,če imate srečo in jih pričakujejo ravno čez dva dni….Zato je imeti šotor s sabo kar vredu zadeva,za vsak slučaj.Če se pa vpraša po agencijah v kraju kjer bi želeli biti je pa možnost dobiti tudi za manj dni(če slučajno že res ni vse zasedeno),vendar dražje,pa še lastniki niso ravno navdušeni…takšne so moje izkušnje,sicer ne letošnje…letos padla odločitev za kamp,tudi odhod v ponedeljek in upamo,da bo še kaj vode dol…:).Lep dopust!

Mi smo na tak način hotel prespat avgusta v Avstriji ob jezeru. In so bile vse postelje zasedene, razen v enem hotelu, nz za 2+1oseb bi bilo 130 €. Nisem mogla verjet, pa je bilo res!

Hoteli tudi na Hrvaškem nimajo takih cen kot so agencijske,temveč mnogo višje.Zato individualno po hotelih res ne priporočam.LP!

Hvala vsem za odgovore, če ima pa še kdo kak nasvet, pa le z besedo na dan.

Sedaj smo še malce debatirali, pa smo prišli idejo, da bi šli najprej na Krk, saj pričakujemo, da bomo tam najlažje našli kakšen apartma. Kaj menite, je to dobra izbira? Je za kako drugo destinacijo tam okoli kaj večja verjetnost, da bomo dobili apartma? Kaj pa Pag, kjer ljudje cancelajo dopust zaradi vode? Veliko vprašanj, toda vsi gremo prvič na tako pot, pa imamo polno vprašanj in raznih skrbi. Saj na koncu se bo vse dobro izteklo, pa vseeno.
Šli bi pa za en teden +- kakšen dan, odvisno kaj bomo našli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close