Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust – morje

Dopust – morje

Resnično ne razumem, zakaj je dopust vedno naravnan na morje?

Zakaj vsak, ki reče grem na dopust – avtomatično tretiran da gre na morje……

Na butasto vprašanje – kje poceni dopust – se avtomatično 2225444850 odgovorov nanaša NA MORJE.

Zaradi tega ker jih večina res hodi na morje.
Ostalih 15% pa v toplice in v hribe.

Drugače so bili pa odgovori na vprašanje kam poceni na dopust, tudi za kmečki turizem in hribe, kar me je prav presenetilo.

In ja, meni je dopust tudi samo morje in nič drugega!!
Kakšni hribi, toplice, evropa in tujina, če imam pa najlepše morje par uric stran( dalmacija)

Zato tudi jaz vedno sprašujem; in kam greste letos na morje, sploh ne sprašujem, kam greste pa letos na dopust, ker tisti ki jih jaz poznam hodijo tako ali tako samo na morje, ostali me pa , če temu ni tako pač opozorijo.

LP

Jaz pač imam rada morje. Da ga gledam,plavam…..

Tudi jaz izkoristim dopust za morje , če se le da večkrat na leto . Se napolnim z energijo in zares uživam . Pa ti reci da greš na dopust kam drugam , če ne uživaš na morju . Ko mi nekdo reče , da gre na dopust nikoli ne rečem ” Kam greste na morja ” ampak “Kaj boste počeli na dopusti ?” .Komaj čakam dopust na morju!!!!

No pa še enkrat…..

Sodelavki rečem da grem na dopust ……………..in me vpraša v kateri kamp?

Ma jaz grem rada na morje….. kam drugam grem pa lahko celo zimo…:)

Sej kamp je lahko tudi v hribih, veš. :)))

<http://tejkap.moj-album.com/>

Clovek gre na dopust zato da si spocije in malo zamenja klimo, kar godi zdravju. Meni osebno hribi nikoli niso bili vsec, mi pa zelo godi vonj morja. Morda bi lahko sla na dopust tudi v kaksne panonske toplice, ampak v toplice grem lahko tudi pozimi in se kopam v notranjem bazenu. Poleti gremo pac na morje in namakamo rit.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Morje imamo prilično blizu, klima in slana voda pa po večini blagodejno vplivata na počutje in zdravje, kakor tudi otrokom dopuščata naužitje vodnih vragolij.

Midva sva nekaj let hodila v hribe, sedaj nekaj let na morje … letos se odločava za hribe … dopust nama predstavlja predvsem mir, relaksacijo, umirjen tempo in čimmanj gneče … zato po večini iščeva takšne kraje, kjerkoli so že … meni dopust na portoroški plaži ali naših toplicah v avgustu in juliju ne more biti dopust … Omenjene kraje sem navedla zgolj zavoljo neznosne gneče in vrveža, ki se tam odvija.

Sicer pa vsak po svoje in kakor komu ljubo.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

V hribe in toplice hodim med letom. Kmečki turizem me ne zanima, ker gremo skoraj vsak konec tedna na kak kmečki turizem na kosilo. Potovanje opravim pred 1. majem, ker je potem vroče.
Obožujem poletni dopust na morju. Toplota, modrina, šum morja, tople noči, ko se skoraj ne spi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close