dopust Hrvaška ali Grčija
no go218, 14.02.2022 ob 11:42
Hrvaška seveda, 14.02.2022 ob 09:45
Anonimno 8890, 14.02.2022 ob 09:34
Ma kasna Hrvaska?? Pojdite sem: https://bit.ly/3h0oDuB
Ni lepsega na svetu!
In kaj je tukaj lepega? Meni ni lepšega kot Hr.obala.
In kaj drugega kot Hrvaško si sploh že videla?
Sem videla pol sveta, sluzbeno in privat, Evropo celo z dobrsnim delom Rusije, kar nekaj Azije, J Amerika, Avstralija, NZ, arabske drzave, S Afriko celo, nekaj tudi juzne,…
Zame je dopust hrvaski otok, hiska v mirnem zalivu tik ob morju, mir in mir, pa vsaj 10 dni, obicajno kar 3 tedne.
Drugace, zame je dopust mir in ljudje, ki so mi dragi, krajev sem videla nesteto, zanimivosti se vec kot nesteto, ko pa imas ob sebi svoje drage ljudi, je to neprecenljivo in ni nicesar na tem svetu bolj zanimivega.
videla pol sveta, 14.02.2022 ob 14:55
Sem videla pol sveta, sluzbeno in privat, Evropo celo z dobrsnim delom Rusije, kar nekaj Azije, J Amerika, Avstralija, NZ, arabske drzave, S Afriko celo, nekaj tudi juzne,…
Zame je dopust hrvaski otok, hiska v mirnem zalivu tik ob morju, mir in mir, pa vsaj 10 dni, obicajno kar 3 tedne.
Drugace, zame je dopust mir in ljudje, ki so mi dragi, krajev sem videla nesteto, zanimivosti se vec kot nesteto, ko pa imas ob sebi svoje drage ljudi, je to neprecenljivo in ni nicesar na tem svetu bolj zanimivega.
Vidiš kolk smo si različni. Mene pobere od dolgočasja 3 tedne nič počet, pa čeprav s svojimi 🙂 Grem s svojimi raje mal okol, kjer si vsakih par dni vzamemo za nič delat, potem a spet naprej.
Vsak po svoje, ane.
Ceneje je HR, več za videt v GR . No, ne razumite me napak, HR obala (z otoki) je krasna, a smo jo že prevozili, pregledali, predopustovali (vsaj precej od nas). GR pa mislim, da še nismo tako “obdelali”. Res je veliko za videt , veliko zanimivega. Imajo tudi lepo morje. Bomo videli, kako bo poleti s korono. Mi smo imeli že predlani v planu Portugalsko. Mogoče nam bo letos uspelo.
Lepa obala, 14.02.2022 ob 12:14
Drži, Hrvaška ima res lepo obalo, a kar je res kvalitetnega v ostali ponudbi, je zelo drago. Za par tisoč eur, kolikor bi stal tak dopust, dobiš pa že kakšno eksotiko.
Kaj ima Hrvaška /obala/ za par tisoč evrov? A najem za celo leto? No, ima tudi nekaj hotelov s 5 zvezdicami.
kaj pa ima, 14.02.2022 ob 15:28
Kaj ima Hrvaška /obala/ za par tisoč evrov? A najem za celo leto? No, ima tudi nekaj hotelov s 5 zvezdicami.
Grcija. Bolj raznolika, zanimiva, drugacna od tega, kar lahko vidimo pravzaprav tudi na nasi obali. Voznja z letalom je dozivetje za otroka, vsaj nasega? cena je pa tam-tam, ce se ne motim.
Jahno, 14.02.2022 ob 16:25
Grčija je krasna za raziskovanje spomladi in jeseni. Poleti je pa vročina, gneča… nobene sence…
Ni čist tko. Tam ves čas kar fino piha in vročine niti ne čutiš tako zelo. Mi smo bili dol vedno poleti, na otokih in je bilo super. Tud gužve ni, če se mal odmakneš v divjino 🙂
So države, v katere me je enostavno MINILO hodit na dopust. Hrvaške ni med njimi. To jim štejem v plus. Da so v času vsesplošne covid psiho norije oni ostali normalni. Nekatere idi.otske države so postavljale hude pogoje, če je človek želel k njim na dopust. In smo pač svoj denar raje zapravili na Hrvaškem. Jaz ga bom tudi letos, ker me je do Grčije, Italije, Avstrije in Nemčije rahlo minilo. P.S. No, tudi Budimpešto bo treba še ponoviti.?
težko reči, 14.02.2022 ob 15:25
Ceneje je HR, več za videt v GR . No, ne razumite me napak, HR obala (z otoki) je krasna, a smo jo že prevozili, pregledali, predopustovali (vsaj precej od nas). GR pa mislim, da še nismo tako “obdelali”. Res je veliko za videt , veliko zanimivega. Imajo tudi lepo morje. Bomo videli, kako bo poleti s korono. Mi smo imeli že predlani v planu Portugalsko. Mogoče nam bo letos uspelo.
Sem ravno za vikend gledala cene. Grčija z letalom je tam tam kot Hrvaška brez prevoza. Gre za podobno namestitev. Je pa vprašanje koliko bodo prišli potem še kakšni covid papirji. Zadnjič ko smo leteli smo samo za PCR za 4 dali mal čez 600 evrov za obe smeri.
Mi bomo kombinirali – teden Grčije, teden Hrvaške. Za raziskovanje in ogledovanje je poleti prevroče. Tako da bomo verjetno šli še za kak teden raziskovat še malo na sever.
Drugače je meni tudi Italija fantastična, njihova hrana je za prste obliznit.
Forum je zaprt za komentiranje.