Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › dopust Hrvaška ali Grčija

dopust Hrvaška ali Grčija

dva odrasla in dva otroka stara 6 in 8

Ma kasna Hrvaska?? Pojdite sem: https://bit.ly/3h0oDuB

Ni lepsega na svetu!

Zagotovo raje Grčija.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8890, 14.02.2022 ob 09:34

Ma kasna Hrvaska?? Pojdite sem: https://bit.ly/3h0oDuB

Ni lepsega na svetu!

In kaj je tukaj lepega? Meni ni lepšega kot Hr.obala.

Če gledam samo morje, je hrvaško prijetneje, več borovcev, bolj razgibana obala in raznolikost plaž. Pa tudi ni konstantnega vetra kot v Grčiji. Je pa Grčija cenejša in na voljo je res kup otokov in letovišč na kontinentu, da je izbira res ogromna.

Čisto odvisno od želja, zato je izbira povsem vaša in individualna.

Hrvaška je lepa vendar mi je preveč blizu zato že par let poleg HR še v Grčijo. Je drugačen občutek dopusta…letalo, druga klima, jezik…

MI EN TEDEN gRČIJE IN DVA TEDNA hravaške

Čist odvisno kaj pričakuješ od dopusta. Lenarit na HR, kaj za pogledat, doživet ipd. pa Grčija, Španija …

Ja, to je bila nekje starost otrok, ko nas je Hrvaška začela dolgočasit. Tista rutina – plaža, kosilo -plaža – terasa. Od takrat vsako leto Grčija. Se še nismo naveličali. Lani spet Hrvaška silom prilike – komaj čakali, da gremo domov. Grčija je čisto drugačen dopust. Komur je morje dovolj – nima smisla, da hodi drugam, kot na Hrvaško.

Oboje je fajn in lepo. Oboje ima pluse in minuse. Kdor gre na Hrvaško in ne vidi, da je poleg ležanja na plaži še na desetine drugoh opcij kaj lahko počneš na hrvaški obali pač nerazgledan bukselj.

Ou je, 14.02.2022 ob 10:50

Oboje je fajn in lepo. Oboje ima pluse in minuse. Kdor gre na Hrvaško in ne vidi, da je poleg ležanja na plaži še na desetine drugoh opcij kaj lahko počneš na hrvaški obali pač nerazgledan bukselj.

Je res da imaš tud na HR marsikaj za pogledat, ampak se tudi tu konča, ker je približno vse podobno in se naveličaš. Je treba it še kaj drugega pogledat.

Mi Grcija, razlicni otoki.. Zaenkrat mi je bilo najlepse na Rodosu..

Na Hrvaskem nismo bili ze 15 let.

teta mara, 14.02.2022 ob 10:07

MI EN TEDEN gRČIJE IN DVA TEDNA hravaške

Dol se preseravate, doma pa niti za burek nimate!

Mi smo prakticirali vsako leto drugo državo ali vsaj pokrajino. Če bi se odločala med Grčijo in Hrvaško, bi se za Grčijo. Drugače mi je pa Italija top, predvsem Toskana in Amalfi.

Ja seveda Italija še, če greš z avtom je IT super, sploh jadranska stran. Južno od Ancone, Puglija …. pa vse ostalo tudi. Če greš mal ven iz top turističnih destinacij  doživiš tisto pravo italijo.

Ce imate moznost, ze zaradi otrok pejte drugam, ne na Hrvasko in pejte z letalom.. To so super stvari za njih, si sirijo obzorja, zanimivi dogodki itd.. Mi potujemo vsako leto tako, OK, zdaj zaradi korone smo 2x izpustili..

Hrvaška seveda, 14.02.2022 ob 09:45

In kaj je tukaj lepega? Meni ni lepšega kot Hr.obala.

In kaj drugega kot Hrvaško si sploh že videla?

Kaj točno pa še lahko delaš na Hrvaškem? 🙂 Lahko še športaš in mogoče pogledaš kakšno bedno cerkev in pokopališče. Pa na kakšen hrib splezaš. Kaj še ponuja hrvaško morje? Še kulinarika je zanič. Veliko dlje od pomfrija, šniclov, burgerjev in odmrznjenih rib jim ne nese. Odkar smo bili nazadnje, se mi zdi, da je še drastično slabše. Vse generično, na hitro skupaj spackano, čisto nič hrvaškega. Vsa čast izjemam, ampak jih ni veliko. Pa draaago.

Drži, Hrvaška ima res lepo obalo, a kar je res kvalitetnega v ostali ponudbi, je zelo drago. Za par tisoč eur, kolikor bi stal tak dopust, dobiš pa že kakšno eksotiko.

“Ou je”, se strinjam. Tako v Grčiji kot na Hrvaškem je veliko lepih plaž, čudovitih mest in krajev za pogledat, super za poležavanja ali pa za potepanja sem in tja. 

Je pa možno, da je Hrvaška res dražja od Grčije…

Zkaj se tukaj preseravas? KURBA!
90% Slovencev,brez bonov,ne moremo NIKAMOR!!

SVINJA

jaz bi šla raje na hrvaško.. bla v grčiji, še kot mlada, žural na polno, raziskoval itd.. vendar me nikdar ni potegnilo več da bi šla.. sploh pa z dvema dokaj majnima otrokoma ne bi šla. Tok starim otrokom niti ni do nekega ogledovanja stvari tak da….

Zartrose izven profila, 14.02.2022 ob 13:22

jaz bi šla raje na hrvaško.. bla v grčiji, še kot mlada, žural na polno, raziskoval itd.. vendar me nikdar ni potegnilo več da bi šla.. sploh pa z dvema dokaj majnima otrokoma ne bi šla. Tok starim otrokom niti ni do nekega ogledovanja stvari tak da….

Odvisno od otrok in kaksen odnos do tega imajo starsi, mi smo od malega hodili okrog in pri teh letih ju je ze konkretno vse zanimalo, vcasih bolj kot mene..

:)) Človek bi še mislil, da sta dojenčka. Bom ugibala. Nimaš otrok, ne? Ali pa so dojenčki?

Ji y g c, 14.02.2022 ob 13:25

Odvisno od otrok in kaksen odnos do tega imajo starsi, mi smo od malega hodili okrog in pri teh letih ju je ze konkretno vse zanimalo, vcasih bolj kot mene..

joj glede na današnjo razvajeno otročad, ki je vsepovsod kamorkoli greš… je tole bolj redko. Pa če si starši hočejo ogledovat še ne pomeni, da je tudi otrokom do tega.. mogoče pa hočejo zgolj se igrat, poležavat v senčki in se igrat v pličaku.. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close