Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust – Duga uvala,Vela luka, NEum , ZAdar Borik

dopust – Duga uvala,Vela luka, NEum , ZAdar Borik

Pozdravljene!
Načrtujemo dopust v omenjenih krajih, zato bi želele izvedeti ali imate kakšne izkušnje. Imam majhnega otroka (17m), zato me zanima predvsem plaža, ter hrana v hotelih.

Zadar – hotel Donat
Duga Uvala -hotel Croatia
NEum – hotel Sunce
Vela luka -hotel Adria

Vsem iskrena hvala!

Draga Melisa!

Jaz sem bila lani na Boriku pri Zadru. Menda je tam tudi ta vaš hotel. Plaža je na tisti strani kjer je kamp (ki ni ločen od plaže hotelskega dela Borika) kamnita, na tej strani, kjer so hoteli je betonska, zadaj je trava in borovci (če imaš srečo, da najdeš mojstra, ki ti bo proti plačilu odklenil ležalnik, boš lahko uživala v senčki na ležalniku), del plaže pa je tudi peščen. Tam so tobogani. Bom rekla ” zelo solidno”. Midva sva spala privat (25 EUR za sobo)tako, da ti o hotelski hrani ne znam nič povedat.

Lep pozdrav, jasmina

Zdravo !

Lani sem bila v Neumu – hotel Sunce, in moram reči, da je bila hrana super. Na voljo je bilo 5 menijev, tako da vsak najde nekaj zase. Ker sem vegetarijanka tudi ni bilo nikoli problema, če ni bilo kaj takega, da ne bi jedla. So mi prinesli pa kaj drugega.
Pa ful so bili vsi prijazni.
Plaža pa je delno betonirana, delno pa so kamenčki. No pa sence je kar nekaj, vendar si moral biti kar hiter, če si jo želel dobiti.
Drugače je pa res super in zelo lepo.
Aja, pa še to: klima je samo v sobah v 6 in 7 nadstropju.

lp Majuška

Zivio!!
Mi smo bli lani v Neumu samo en dan in moram rec da za otrocka tam ni najboljs,plaza je tako umazana,ker ocitno tam ne poznajo kosev za smeti,drugace smo se pa tudi oba zastrupila s pizzo in smo po stirih dneh od nacrtovanih 14 sli lepo domov.Moram pa rec,da smo sli v neum samo za en dan,ker smo bili drugace v Dubrovniku in sem si jst zelela videti tudi ta del bosanskega morja.Hotel se mi je zdel ok, Drugace je pa povsod sama umazanija.To mi ni blo pa nc vsec.mislim,da bi se lahko bolj potrudili in bolj turisticno naredili,ker morje je enkratno ampak ocitno jim ni toto.LP

Ojla!

No pred leti sva se tudi midva ustavila v Neumu. Sem kar veliko pričakovala od mesta, ker so ga vsi tako hvalili – in sem bila razočarana. Tako kot je rekla JST – umazano, zanemarjeno, polovica vseh lokalov zapuščenih, skoraj sam beton. Glede hrane in hotelov ne vem, je pa bil eden nekaj časa nazaj prenovljen.
Je pa bil Neum nekdaj špica ( zgradili so ga za smetano jugoarmije), vendar je glede na videno sedaj samo š od špice.
Je pa bil v času najinega obiska zelo poceni. Midva sva stanovala blizu (turistično naselje Klek) in sva tja hodila po einkaufe in tankat. Smešne cene.

Skratka, po mojem mnenju ga lahko daš na zadnje mesto na tvojem seznamu.

LO

Mi smo bili pred leti v Dugi uvali-dolgčas pa še take kobilice -10cm so povsod,fuj groza.Vela luka je pa pač luka in je tudi tam dolgčas,veliko boljše je v Korčuli.

V Neumu sicer nisem bila, bila pa sem v Dugi uvali. Če boš dala Neum na zadnje mesto, daj Dugo Uvalo na predzadnje. Mi smo bili sicer v apartmajih, malo nad hotelom, okoli nas pa so gradili, mešali malto, vrtali beton… Zraven hotela so gradili depandanso, včasih so delali tudi ponoči. Pozanimaj se, kako je zdaj s tem, da ne boš prišla na gradbišče na dopust. Hotel sam izgleda sicer lep – je pa kar zanemarjen, prav tako teniška igrišča, mizice za pink ponk. Plaža je prodnata, ne prav čista, morje enako. Edini plus je bil velik peskovnik (žal na soncu) in “stric”, ki je izposojal avtke na akumulatoe in pobiral vstopnino za trampolin.
Aja, pa nikamor ni za it, mi smo šli sicer 2* v Banjole na drugo stran Istre, kjer so dopustovali moževi starši in mi je bilo obakrat žal, da ne moremo ostati tam

Tudi jaz ti odsvetujem Dugo uvalo. Hotelske hrane sicer ne poznam, plaža pa je zelo majhen peščen zaliv – ostalo skale.

Borik pa je svinjsko drag pa taka gužva da te kap.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close