dopust – da nam bo lepo
No, letos gremo pa malce drugače na dopust. In sicer – ne samo da gremo k sosedom v Dalmacijo (kraja še nimamo!), tudi hčera gre zraven z fantom. (poceni dopust, se pozna šolanje, hahaha).
V glavnem najprej smo mislili it (mož in tamala) v hotel, sedaj pa smo v iskanju apartmaja. Ima kdo idejo kje imajo ugodno tako velike app – 2 spalnici, pa da je seveda še kraj v redu? Malo živahno dalmatinsko vzdušje zvečer, pijačka ob glasbi na kakšni terasi,…. Ja, pa plaža blizu apartmaja, za tamalo.
Kolikor sem gledala kar nekaj ljudi išče podoben kraj, pa nihče ne svetuje. Upam, da mojo prošnjo kdo prebere.
Pozdravljeni,
pošiljam vam kontakt za apartmaje v mestu Turanj blizu Biograda. Lani smo prvič dopustovali tu, bilo nam je zelo všeč, apartmaji so lepo opremljeni, plaža je peščena in zraven hiše, lastnika zelo prijazna- torej vse pohvale.
Za ostalo imate kontakt spodaj. Po želji pošljem še slike.
Kontaktna oseba: Božena
telefon : 00385 91 9118213
E-mail: marin.zunic@zd.t-com.hr
lp
Sem pisala na gornji mail, dobila odgovor da imajo polno, dobila tudi dve drugi ponudbi, sicer mi je cena malce previsoka (no, eden bi še nekako mogoče, ampak da marsikdo nižje, glede na dolžino bivanja), sem se zanimala kako in kaj, a še ni odgovora.
Mene osebno zanima predvsem bližina plaže, ter da je ta primerna otroku – peščena ali droben prod, za boso nogico!
Forum je zaprt za komentiranje.