Najdi forum

Dopust – 2017

Želela bi predloge za letošnji dopust, poletje je vsak dan bližje in bližje, zdi se res še nekoliko oddaljeno pa vendar se je za dobro destinacijo potrebno zanimat že v tem času, saj nam jo drugače kdo drug izmakne. Skoraj vsako leto smo pristali v neki luknji (pa nismo zahtevni, rabimo objekt z malo prostora klimatizacijo, edini pogoj je da je plaža urejena in blizu oddaljena kakšnih 150m. Želeli pa bi si odpotovati v Dalmacijo (Zadar-Split), kjer so tudi cene nekoliko nižje pa morje veliko čistejše kot v Istri.
Vsi predlogi zelo dobrodošli
Lp Perla

Več podatkov napiši: imaš otroke – koliko so stari?

Imate bolj radi dogajanje ali da je mir?

Iščeš apartma, mobilno hiško ali hotel? Ali kamp?

Otroke imam ampak sta že velika..Rada imam malo dogajanja ne preveč, nekaj stojnic z bižoterijami s kakšnimi kafiči, restavracijami, nekaj trgovinic, tudi na plaži me gneča ne zmoti..

Mi gremo letos v Brelo, v naselje Šćit.

– Kje pa se nahaja apartma?
– Kakšna je plaža?
– Kakšno je dogajanje?
– Kakšne so trgovine?
Če ti ni odveč prosim malo podrobneje opiši

Mi bi šli v Biograd,pozna kdo dober apartma.

Prosim,hvala

Letos gremo prvič v Breli, vendar poznamo ta kraj, ker smo nekaj let dopustovanje malo višje v Mimicah.
Apartma imamo v prvi vrsti do morja, plaža drobni kamenčki, več kilometrov urejenih pešpoti, se da priti peš v Baško vodo, kjer imaš štante, lokale, v enem strežejo ogromne sadne kupe. Tudi kakšen ringlšpil se najde. Še naprej je Makarska, ki je izrazito kičasto turistična.

Apartmajska hiše so v Breli sicer zidane v hribu, vendar je vmes veliko borovcev in cvetočega grmovja. Gužva je itak vsepovsod, vendar sem v Šćit od drugje ljudje ne hodijo na plažo, ker nimajo kje parkirati.
So pa tukaj res čudovite plaže.

Z ladjico greš lahko na Brač na izlet.
Trgovine? Klasika kot je Studenec.

Malo poguglaj.

Ima kdo še kakšen predlog za dopust? Vem da je veliko ponudbe na spletu ampak želim izvedet informacije iz prve roke..dostikrat smo nasankali pisalo je cisto drugace kot je bilo v resnici (npr. glede oddaljenosti od morja)…itd

Trogir-zelo lepo malo mesto. Ljudje zelo prijazni, plaze lepe, imas od apartmajev do hotelov.
Kastel stafilic-nam je bilo zelo vsec, smo bili v privat apartmaju Tino.

Še zdaleč ni nujno, da ti bo to všeč, kar ti bomo mi predlagali. Iskat moraš sama glede na svoje želje, potrebe.

Uporabljaj Google earth, ko preverjaš apartma. To mi vedno naredimo in ni neprijetnih presenečenj.
Se mi pa ne zdi v redu, da zahtevaš, da ti mi rečemo, kam boste vi šli na dopust. Lahko samo predlagamo, ker te ne poznamo in ne vemo, kaj vam paše in kaj ne.
Odločiti se boste morali sami. Midva vedno vložima kar nekaj energije in časa v iskanje apartmaja. Vedno se je ok izšlo, včasih bolj, včasih manj.
Vso srečo pri iskanju!

Mi že leta hodimo v Brela in tudi letos gremo. Apartma rezerviramo leto v naprej, saj jima veliko boljših apartmajev stalne goste. So pa Brela dolga cca. 7 km in polna apartmajev, borovega gozda, sprehajalnih poti in prelepih plaž. Mi smo nastanjeni v Solinah, ki so center Brel. Imaš kafiče, restavracije, trgovine, pekarije, stojnice…

Živi in pusti živeti

Me zanimajo APP v Breli. Mi lahko daste, prosim, predloge (dokaj) ugodnih app?
Ali pa kakšna druga destinacija, podobna tej … ne preveč turistično, razgibana plaža, z naravno senco … Lahko tudi otoki.
Vnaprej hvala!!!!

Jaz hodim že 6. let na otok Pašman, v kraj Ugrinič. Plažo to leto na novo urejajo z evropskim denarjem in bo gotova do meseca maja, bife na plaži, do te plaže 40. m., klimatiziran. Žal so v tem kraju ostali samo še app. za 3. osebe v glavni sezoni, drugače pa do 01.07. ter po 19.08. prosti tudi app. za 6 ali 8 oseb.

Tale spletna stran ima zelo dober iskalnik, vpišeš vse možne kriterije in ti ponudi samo tisto, kar ti ustreza in je v tvojem terminu še prosto: http://www.hisanamorju.si

Hvala za predloge. Smo se odločili, da letos dopustujemo blizu Rogoznice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close