Najdi forum

dopust 2008

Me zanima kam se letos odpravljate na letni dopust? Jaz se še odločam med Bora Bora ali Južno Afriško Republiko.

Kako pa je tam? Mi pa med hrvaško (jug ali baška), grčijo in bolgarijo. Tri osebe, kakšen cenejši hotel, polpenzion. Pa niso v V JARu neki nemiri? Mene bi tja bilo malo strah iti. Se mi pa smilijo ljuduje, ki tam živijo, saj je baje neverjetna revščina. Kot po vsej afriki.

Ja, saj bolj prevladuje ideja o Bora Bora. Afrika je bolj nevarna zaradi nemirov, sicer pa nikoli ne veš, kje nevarnosti prežijo nate.

Uh, jaz bi se šla za dva meseca potepat po Irski in Škotski, pa v Turčijo pogledat Pamukkalle, pa gledat Auroro borealis na Aljasko…

Težka odločitev, ja … bom v miru premišljevala, ko bom na vikendu v Istri :))

LP!

Punce, dajte no mir. Ne rajcat s takimi destinacijami ljudi tle gor, saj lahko berete, da so sami reveži, ki komaj preživijo mesec.

v kambodžo za 1 mesec….koj čakam

Egipt

Mi pa bomo šli skoraj sigurno na Hvar:):)

Midva s fantom sva se letos odločila za Maldive-embudu.

Yamaya, a si kej gledala, koliko te bo prišlo cenovno na Bora Bora? Bora je izvrstna odločitev, pomojem mora biti tam nebeško lepo, vsaj po slikah sodeč.

Mi se odločamo med malto in švico. Dobesedno.

jaz sem sigurno za bora boro, tudi midva se bova odpravila v tisti del sveta…:)enkrat konec aprila začetek maja. mogoce se se vidimo:) lepo bo slisat slovenski jezik na drugem koncu sveta:) kdaj se pa vidva odpravljata.

cena takega dopusta ca.14 dni ca.10.000€+, tako sva si midva izračunala, bo pa se mal drazje po mojem. dol je drago kot žafran…

lp.

Mi gremo na Kubo.

Z možem pa sva se ravno vrnila s Fidžija.
Pred leti pa sva že bila na Bora Bori, pa na Cookovih otokih…

Uf, to je pa res drago. Midva bova dala za maldive, 14 dni,cca 2000 eurou na glavo (all inclusive) + kakšen izlet.

tile maldivi pa res niso dragi, kje sta pa to varianto zvohala:)? ko sem jaz gledala ponudbo so bili bistveno dražji…

lp.

Mi gremo v aprilu za 14 dni v Dubaj. Konec leta pa verjetno Avstralija ali Amerika.

LP, Andreja

diddl, kaj boste pa delali 14 dni v dubaju? saj imas nekaj za videt in zaprat denarja, sam 3 dni dubaja vrh glave dost…zanimivo mesto, eno veliko gradbišče, sam mene to ni motilo. sam 14 dni??? raj pejte do sejšelov ali mauritiusa. škoda toliko časa, če ga že imate.

drugače pa, hvala bogu, da smo si ljudje različni…:)

pa uživajte.

Greva preko odklopa, saj piše na internetu, malo pobrskaj za otok embudu.

Za at

Predvsem bomo uživali, med drugim gremo pa tudi na obisk k znancu ki se je nedavno tega preselil pravzaprav zaradi službe živijo v Abu Dhabiju. Smo pa v Dubaju že enkrat bili, meni je super. A veš da me Mauritius in Sejšeli sploh ne potegnejo, rajši grem v Azijo npr. Bali mi je super.

LP, Andreja

P.S.
Sicer je pa res tako kot praviš hvala bogu da smo si ljudje različni. No ja mimogrede pa mal povej kako je na Mauritiusi ali na Sejšelih. Mogoče pa razmislim tudi o tej varianti. Mi tako vedno potujemo v lastni režiji.

Lahko noč

Aja, ce imate pa kolega doli je pa druga pesem, men bi blo dolgi cas 14 dni v dubaju…

Lahko ti povem, za mauritius, ker sem ze bila doli, sejšelov še nisem obiskala, a so kolegi rekli, ki so bili na m. in s., da so si dokaj podobni otoki. mauritius je zelo lep otok, na kateremu imas kaj za videti, predvsem naravnih lepot, tudi v port luisu kr nekaj dogaja… mauritius je za potovanje v lastni režiji zelo lahek za potovanje. Nekaj takega kot Bali-tudi iz lastnih izkusenj:). midva sicer potujeva sama, preko agencije hotel in avionska karta, ker nimava casa za iskanje najbolj poceni variant, ker cas je tudi denar…:) potlej pa sama raziskujema destinacijo, kakor nama paše.

si že bila na Baliju? res je veliko za videti.

lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close