dop. z otroci oktobra
Pozdravljeni, končno se tudi nam obeta težko pričakovani dopust (2 tedna v oktrobru). Glede na to, da imamo 2 mala otročka: 3,5 mesece in 2 leti, me zanima, katero destinacijo nam priporočate. Naj navedem nekaj iztočnic: Radi bi imeli toplo vreme, da bi se lahko kopali v morju, prevoz z letalom (bolj kratka razdalja) nam ne predstavlja problema. Dopustovali bi v hotelu (vzeli bi kar polni penzion ali celo all inclusive) z neposredno lokacijo ob morju. Plaža naj bi bila primerna za otroke (po možnosti s senco). Glede na to, da sta otroka še tako majhna, imamo namen ostati cel dopust na isti lokaciji, kakšni daljši izleti odpadejo. Nočno življenje nam ne pomeni nič, saj imamo svojega (lokacija naj bo čim bolj mirna). Pomemben podatek je tudi to, da imata otroka le osebno izkaznico (ne pa tudi potnega lista). Aha, pa še to, zelo radi dobro jemo. Malo se nagibamo na Grčijo, ne vemo pa, kateri otok bi bil primeren za našo družinico. Vesela bi bila vsake ideje.
To s potnim listom in letalom NE drži; poleti smo bili v grčiji, naš enoletnik ni imel pasoša, saj ga za EU ne potrebuje, dovolj je osebna!
Nimam ideje,kam. Mi smo bili na Zakintosu, plažo smo imeli pred nosom, senca je pod marelo, samo za 14 dni se mi zdi kar malo dolgočasno, ne vem. Zna pa biti toplo oktobra. Kar se tiče EU, kjer je dovolj osebna, se mi zdijo tudi kanarski otoki dobra rešitev, le let traja malo dalj.
Uživajte!
Forum je zaprt za komentiranje.