Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dooooopust

Dooooopust

Ze veste, kam greste letos na dopust? Jaz kar malo odlasam z rezervacijo, ker se pogoji skoz spreminjajo, pa tud kaj, ce zadnji moment kdo dobi + test …

Greste letos v hotel, kamp, apartma? Kaj tretjega? Si ze zelo zelim morja in plavanja! Upam, da bo tud tik pred zdajci ostalo se kaj zanimivega.

Še ena takšna. Tudi jaz noro želim na morje pa nevem kako bo.. Bodo ukrepi padli ali bo treba nevem kako spet dokazovati? Obstaja kje kak apartma/hotel kjer niso tako zategnjeni?  Magar kmečki turizem.. Nočitev… Karkoli… Soba

Bila. Parkrat na slo obali – že prejsnji teden je bila voda na zgornji meji segretosti, tako da osvezotve v morju, v pravem pomenu besede, ni vec.

Privoscim si še dnevna kopanja v jezerih, rekah – se prijetno segrevajo. In kar je tudi zelo pomembno – bistveno manjse obleganje soljudi …;)

Vsak teden sem stirkrat po en dan na slo obali brez testov brez vsega cepil se itak ne bom.na najlepsem delu slo obale na nudisticni strunjan mesecev zaliv. Punce vabljene spet v soboto na skale bomo imeli castitev poletnega solsticija nagi brezplacno pisite na plazasprehod@protonmail.com gre za starodavni spiritualni obred

Odgovor na objavo uporabnika
Zbiramideje, 23.06.2021 ob 19:08

Ze veste, kam greste letos na dopust? Jaz kar malo odlasam z rezervacijo, ker se pogoji skoz spreminjajo, pa tud kaj, ce zadnji moment kdo dobi + test …

Greste letos v hotel, kamp, apartma? Kaj tretjega? Si ze zelo zelim morja in plavanja! Upam, da bo tud tik pred zdajci ostalo se kaj zanimivega.

za odgovor mi nakaži 1/2 BTC

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close