Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dons bom pa res pop*

dons bom pa res pop*

Se privlečem domov totalno ožuljena (obuta v patike, ki sem jih imela gor že vsaj dvajsetkrat), na balkonu razvijem bambusne roloje in se izkaže, da so splesneli! (no, en del), ker jih po tisti debilni vikendaški deževni dobi nisem razvila, bež torbica iz nekakšnega umetnega usnja je cela flekasta (sumim jeans krilo), stena v kuhinji je rdeče popacana od rdeče “tortice”, nekakšen vosek, ki se stopi, ko ga daš v keramičen gorilniček in spodaj prižgeš svečko. kako je uspel špricnit na steno, mi je totalna uganka. In zdaj bo kdo rekel, da to niso hudi problemi. Res niso, ker mi nad glavo visi en prav hud, ampak njegovo reševanje ni odvisno samo od mene.

Me prav prijemlje, da bi se ga napila, kar sploh ni v moji navadi, in, seveda, kako prikladno, seveda nobene uporabne stvari ni doma.

kak pameten nasvet ? (pa ne za napit se 🙂

J.

En dolg, dolg sprehod sama ali pa z psom, pa kaksna kava med potjo v kaficu… Ko bos prisla domov bo vse lepse zgledalo… Pac pocistit bo treba, pa ne se sekirat za malenkosti.

Skuhaj si zeleni čaj ali kavo ali kar pač piješ, ko greš s prijateljicami ven. Lahko je tudi toplo mleko z žlico medu, kar zelo pomirja.
V CD-predvajalnik vtakni nekaj, kar ti je reeees všeč.
20x skozi nos globoko vdihni in zelo počasi izdihni. Pri tem imej zaprte oči in sproščeno telo.
Zlekni se za pol ure nekam, kjer ti je prijetno, pijuckaj pijačo in uživaj samo v svoji družbi.
NE MISLI NA SRANJE, KI TE JE SPRAVILO V SLABO VOLJO.
Nič ni pomembno, samo ti!
Ti si otrok svetlobe in dobro ti gre.

pod mrzel tuš

Za dežjem vedno posije sonce … v različnih »pojavnih« oblikah. Treba jih je le poiskati.

LP, Škorpjon

Ma dej briga te za roloje in torbice,vrži oko na “SOČO” zavod za rehabilitacijo,pa boš takoj ugotovila kako srečna si ker si zdrava,povabi kako prijateljico,zalepi žulje in pojdite u staro ljubljano na pijačko,gledaj….

Zlati ste!

Pa še ena stvar se je vmes zgodila, ki mi je dala mislit: poklical me je prijatelj, s katerim se sicer ne vidiva pogosto, in mi povedal, da ima njegova žena raka. Z bedastimi malenkostmi se torej ne bom ukvarjala, vse pozitivne misli pa bom namenila njej in reševanju tiste reči, ki je zares pomembna.

Imejte se radi!

J.

ej sori, saj vem, kako je ko ti gre vse narobe, ampak sem se ful nasmejala ob tvojem postu, ne vem tko je simpatično napisan :))

Joj tole si pa tolk dobr napisala, sem se do solz nasmejala .

Veš za dežkom zmeraj posije sonček, nekdo ti je lepo napisal,

dobr cd,

pa kar imaš najraje , le napij se ga ne , je brezveze.

lp iza

Do solz nasmejala…..(????)
čemu????

sam tko mimogrede, un vosek ful rad explodira, zakaj ne vem, se je pa tud men že zgodil, sam da mi ni šel po steni…….

naj ti bo dan lep

pilar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close