Dominor
Je kar v redu in ni stran metanje denarja, nič ni črno belo, preberite malo več na drugem forumu, je zelo veliko napisanega okoli tega.
primož
Primož,
Bi bilo prav, če še MON-ovkam poveš (zamolčano) dejstvo, da je moderatorka foruma hkrati tudi podjetnica, ki to prehransko dopolnilo prodaja. Da pa bo zadeva še bolj očitna pa lahko vidite po dobesedno stalni reklami za Dominor na MON-u.
O tistemu, ki tako vztrajno reklamira (denar …) svoj izdelek pa se ja ne govori slabo ….
Glej ne vem če deluje tako kot pravijo, ampak tako “strokovno” utemeljeno zagotovilo, kot si ga podal ima pa le svoj globji pomen.
…ni stran metanje denarja … sem razumel kot: kar pridno kupujte, ker s tem posredno (so)finacirate tudi ta portal. O samih učinkih tega “zdravila” pa se mi nič ne sanja.
Zgolj v vednost: tudi lekarnarji dominor rajši prodajajo, ker pri tem več zaslužijo kot pa pri sorodnih zdravilih ….
Vsak cigo svojega konja hvali!
Lepo vas prosim, preberite si, kaj ta opevani Dominor vsebuje: 150 mg hidrolizata mlečne (sirotkine) beljakovine. To je hrana za mišice po športni ali fitnes vadbi, ne pa za živce oz. pomiritev. Ja, za Dominor je metanje stran denarja.
Za pomiritev ali zoper nemirnost izbirajte med zdravili, ki so izdelani na podlagi zelišč. Če prvi ne prime, morda bo drugi, morda bosta v kombinaciji eden zjutraj, drugi zvečer. V lekarni se dobi Baldrimed 450 tablete na podlagi baldrijana. Te so najmočnejše, iz lastnih izkušenj zelo OK. Jih ne reklamiram, da ne bo kdo mislil, le svetujem – zastonj!;-))))))
Vsak cigo svojega konja hvali!
Lepo vas prosim, preberite si, kaj ta opevani Dominor vsebuje: 150 mg hidrolizata mlečne (sirotkine) beljakovine. To je hrana za mišice po športni ali fitnes vadbi, ne pa za živce oz. pomiritev. Ja, za Dominor je metanje stran denarja.
Za pomiritev ali zoper nemirnost izbirajte med zdravili, ki so izdelani na podlagi zelišč. Če prvi ne prime, morda bo drugi, morda bosta v kombinaciji eden zjutraj, drugi zvečer. V lekarni se dobi Baldrimed 450 tablete na podlagi baldrijana. Te so najmočnejše, iz lastnih izkušenj zelo OK. Jih ne reklamiram, da ne bo kdo mislil, le svetujem – zastonj!;-))))))[/quote]
Zelo konkretna potrditev mojega razmišljanja.
Permanentna reklama, “nesebično” svetovanje v lastnem forumu in “izvedensko” mnenje “šefa” so zadosten razlog za alarm o verodostojnosti “čudežnih” lastnosti omenjenega prehranskega dopolnila.
Ker pa so te tablete občutno dražje od zeliščnih ekstraktov priznanih farmacevtskih proizvajalcev (verjetno je le razlika med nekim Lek/Krka in nekim Carso d.o.o.) potem ni več dvoma.
http://www.lekarnar.com/izdelki/dominor-kapsule
http://www.lekarnar.com/izdelki/baldrimed-450-mg-oblozene-tablete
http://www.lekarnar.com/izdelki/deprim-forte-kapsule
PS: dominor dokazano pomaga. Berite izkušnje uporabnic .Samo žal ne pri vseh.
Ali je to posledica “placebo” efekta ali pa samo izboljšanje telesnega počutja pa presodite sami.
Na forumu se da prebrati nasvet, da v primeru “nedelovanja” podaljšamo obdobje jemanja teh tablet. Zelo pametno :-)))
PPS: oglasil sem se zato, ker resnično mrzim takšne nategunske fore – ‘prodajanje muda za bubrege’ kot pravijo naši južni bratje.
Heheeee, moje sodelavke rečejo: “Ne ti meni jajca za bubrege prodajat!” /Naturalizirane Slovenke:-))/
Ja, res nategovanje folka s tem Dominorjem.
Ni mi pa jasno, kdo so ti ljudje, ki jemljejo Dominor in trdijo, da jim pomaga?! Ali jim nič ni, so hipohondri ali pa bi jim dejansko dobro naredil kakršenkoli vitamin.
Pa da ti ljudje se ne pozanimajo, kaj goltajo za tako visoko ceno!
Jah, človeška neumnost res nima meja:-))
No do danes ga še nisem na forumu hvalila ga bom pa danes. Meni je pomagal in to zelo. Ti pa dvomim da toliko obvladaš farmacijo, da lahko kar takole po embalaži zaključiš za kaj se gre in vse ki ga jemljejo popredalčkaš za hipohondre.
Za avtorico pa, jemala sem ga pol leta in če sem ga redno je bil njegov učinek stabilen.
Redno sem jemala 3 mesece po 2 kaps. na dan. Nič od niča. Njente. Tudi kolegici ne, pa jih je jemala pol leta. Potem je prebrala listek v škatlici. Res je, kar piše Morski galeb. Mlečne beljakovine!
Sem gledala cene za druga zdravila za lajšanje tovrstnih težav. Nobena niso tako draga kot Dominor. Seveda, je treba plačati promotorko in moderatorko foruma.
Forum je zaprt za komentiranje.