Najdi forum

dominikanska

marca se odpravljam na dopust…a mi lahko kdo predlaga,kje naj kupim karto,da pridem cim ceneje skoz?kako je z varnostjo v dominikani?
tja se namrec odpravljava dve punci…v lastni režiji…kolk kesa priblizno potrebujes za tri tedne?

Ej, v lastni reziji bosta zapravili veliko vec, kot ce vzameta last minute varianto z all inclusive ! To je najceneje in najbolj fajn! Itak lahko delas izlete po otoku vsak dan, rentas avto….

Oj, jaz sem se pred par dnevi vrnil z dominikanske. Tam sem bil 14 dni v hotelu all inclusive. Letalska vozovnica me je stala 599€ z Munchna. >Bil sem pa v Punit Cani in če mene vpraša, da greš tja brez hotela nimaš kaj počet. Nudijo ti ne veliko, videt nimaš kaj, tako, da ti odsvetujem. Pejdi raje na Kubo!
Lep pozdrav!

Torej je v celi Dominikanski republiki edina ogleda vredna stvar hotel?????

sto ljudi, sto cudi 🙂

Tale je pa močna, sem se od srca nasmejala :)))))

Ziv!

Po mojem najbolj poceni s kartami za DR prides cez preko http://www.odklop.com (trenutno je cena let. karte iz Munchena za Punta Cano 108.800 skupaj z let. pristojbinami). Me sma tudi letele v P.Cano, kjer se nisva ustavljali, ampak takoj gasa dalje. Mislim, da me je prislo vse skupaj za 25 dni okrog 250.000 (skupaj s karto), ampak tam nismo zivele razsipno, ker cene niso nizke.
Glede varnosti: sva bile tudi 2 punce, v lastni reziji in nisva imeli niti enih najmanjsih problemov, tudi nevarno se nisva pocutili cisto nic, ker so ljude zelo, zelo prijazni.
DR ima krasno morje, lepe plaze in naravo ter fajn ljudi, res pa je, da nekih strasnih znamenitosti tam nimajo, vendar to vseeno ne pomeni, da nimas kaj za videt.

Spodaj sem za prebrat prilepila tudi sporocilo, ki sem ga pisala ze enkrat prej.

pa,pa
Mateja

Avtor: mateja1
Datum: 19-08-03 11:37

Ojla!
V DR bila pred 2 leti. S prijateljico sva sli tja na svojo roko, vendar pa moram priznat, da ni to najceneja varianta, ker imajo precej visoke cene (spanje, pijaca). Glede tega sem bila zelo presenecena, ker je DR precej revna drzava. Pri njih cveti all inclusive turizem, zato po mojem bos prisel najbolj poceni cez z agencijo (ni pa spet neka velika razlika ce gres na svojo roko). Vendar, ce bi imela se enkrat na izbiro, bi sla ponovno brez posrednikov, kajti drzavo najbolj dozivis na ta nacin. Blazno prijazni ljudje, glasba (marenque in bachata te cisto ocarajo), turkizno morje, pescene plaze, lepa narava. Veliko boljsi kontakt dozivis z domacini, ce nisi all inclusivec, po moznosti te peljejo v kak svoj lokalni bar, kjer se plese ze sredi popoldneva, cene so tudi ful ceneje. Ne spusti Sosue in Las Terrenasa, pa Boce Chice in Santa Dominga.
Ce bos kaj bral Lonely Planet, pa ti priporocam, da ga ne jemlejs prevec resno (razen ce je ze kaka bolj nova izdaja), ker je napisan precej tako da popotnika bolj odvraca kot vabi od DR. Avtorju se je morala ta drzava nekaj zamerit.
Vglavnem zelo fajn, upam da se bos mel ti tudi.

LP, Mateja

Hvala vam za vse informacije!!
Odločile sva se,da greva kr v all inclusive varianto,pa kar bo pa bo!

Če sta se odločili za All inclusive izberte en hotel z vsaj 4* in po možnosti ne it v Puerto Plato. Če bi se jaz še enkrat vrnil bi šel v La Romano – Bayahibe in to v hotel Viva Dominikus Beach, čeprav ima 3* vam garantiram, da je super, ker sem govoril z animatorji v hotelu katerem sem bil jaz in so dobro poznali tega. Jaz sem pa bil v Grand Paradise Bavaro (Punat Cana), ima 4* in je res super, razen morja, ker so še kar veliki valovi in še ena slaba lastnost, da v bližini ni nobenega mesta niti vasi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close