Dominikanska
Zanima, če je kdorkoli na portalu že potoval v omenjeno deležo? Oziroma zanimajo me kaj porečejo na državo tisti, ki niso na ta otok šli zgolj zaradi poležavanja na plaži in da so NISO bile edine destinacije Puerta Plata, Punca Cana, La Romana, itd….
Namreč se mi zdi, da je zelo malo napisanega na spletu o izkušnjah backpackerjev. Zanima me ali so res tako draga prenočišča in hrana kakor mi nekateri zatrjujejo. Namen je iti za 3 tedne, rad pa bi doživel čim več, oziroma našel čimbol pristne prostore s pristnimi ljudmi. Ali pričakujem preveč za to deželo? Zanimajo me tudi približne cene življenjskih stvari…
Povejte malo kaj ste doživljali …
V drugem primeru grem nazaj na kubo …
Že vnaprej hvala,
D
Pozdrav.
Moja naslednja backpacker destinacija bo ravno republica dominicana.
Ce potujes sam in bos sam nekje prespal racunaj na 40 – 50 USD minimalno na dan. Ce sta dva ali trije se strosek zmanjsa na 30 al pa se manj.
K sreci sem v İstanbulu pred tednom srecal nekaj punc iz dominikanske in rekle da ce bom kdaj rabil kaksno nocitev v okolici santiaga da lahko pri njih prespim… tak da upam da nebo tak drago.
Ti potujes sam? Ce bi rad vec informacij ravnokar je izsel novi lonely planet… jaz ga ze mam z novimi cenami
l. pozdrav
k.james
Forum je zaprt za komentiranje.