Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dominikanska republika

Dominikanska republika

Pozdravljeni!

Zanima me če bi kdo šel v Dominikansko republiko?

LP Cielo

jst bi sla z veseljem!ej lp cielo

čao edina,

a si ze kaj razmisljala, kam, kdaj kako itd.

lp Cielo

mimogrede, jest sem razmišljala da bi sigurno en teden če ne dva poležavala v resortu, pa mogoče posebi en teden mal ogledovala otok, al pa med tem poležavanjem kakšen dan šla na izlet, tako da bi si najela voznika in mogoče vodiča, ker sama po dominikanski nebi rada vozila, ker je preveč noro

lp

sam ne it v all inclusive varianti,ker se vam ne splača

ojla!

kdaj pa,cielo?jaz bi tut šla,samo mam čas od srede julija do srede avgusta.

lp,romi.

sm že bla, se splača
odvisn kaj pač želiš

joj, ta termin pa verjetno men nebo ustrezu, so že vsi zasedl
pa kej kasneje??
oz. mogoče bi se pa dal, ampak ta mogoče je bl švohtn

kaj pa septembra

tut jest sem bla v all inclusive varianti,pa sej je vse kul pa to,hrana v hotelu je dobra,strežejo te iz vseh strani…sam,če bi šla v lastni režiji,bi za ta denar lahko ostala cel mesec…

cao!

jz bi tud ful sla v dominikansko! a mas mogoce ksno idejo o cifrah- kok stane letalska vozovnica, kok bi prslo prenocisce, skratka kok bi prsla vsa zadeva- priblizno!?

pa pa-eva

ola evica,

ja fino, me zelo vseli da si se oglasla
tkole je poglej, letalska karta je čist odvisn, če bi šla super last minute se jo dobi tud od 70.000sitov
naprej, cena resorta, je pa čist odvisna kje pa kok zvezdic, pa kok časa…. sicer zdele z enim iz dominikanske komuniceram glede cen, tko da točno še zvem, mam pa resort že kr izbran, ker sem že bla lani tm, pa mi je bil ful všeč, tko da bi kr tja šla…..
preko agencij bi blo tud za gledat, sam majo te ponudbe, k so za 180 tisoč na severu, pa samo 3 zvezdice, kar je pa za njihove razmere bl mal…

lp cielo

Jaz bi šla tud. Samo grem lahko samo v septembru. Za koliko časa bi ša šla?

odvisn, od moje službe, drgač pa za 14 dni
če še nisi prebrala prejšnih odgovorov, mal poglej k sem že opisala moje plane

lp cielo

cao!

super! ja jz prek agencije ne bi sla- lani sm bla prvic na svojo roko na potovanju (Turcija 1 mesec) in sm si oblubila da agencij ne bom vec podpirala kr nc ne dozvis kar je pristno- obozujem kontakt z lokalnimi ljudmi…
fora je pa sam, da si morm najdt sluzbo…. kdaj bi pa ti sla?

mej se:)

čim prej k me že meče

lp cielo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close