Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dominikanska republika v lastni režiji

dominikanska republika v lastni režiji

Prosim, če mi lahko kdo napiše kakšne so cene prenočišč v Dominikanski republiki, saj se mi zelo mudi, glede na to, da sem našla ugodno letalsko in bi rada šla tja, pa še nisem prišla do LP.
Hvala in lp,
Špela

Zdravo,
prenocisca so okoli 10-20$, v turisticnih koncih pa nekje do 40$-seveda budget varianta.
Ce se bos izogibala turisticnih sredisc, alias Punta Cana, bos neizmerno uzivala, saj so predeli brez Nemcev precudoviti, javni prevozi ok, in najde se prenekateri koticek brez vsakrsnih turistov.
Hrana tudi poceni in ok, ljudje prijazni, nauci se vsaj osnove spanscine, saj izven tur.centrov ne znajo drugih jezikov.
lp

p.s. od konca januarja in do sredine marca pridejo v zaliv na SV Dominikanske kotiti mladice kiti s severnih podrocij, definitivno vredno ogleda,priporocam!!!

Hvala za odgovor.Zanima me, kako si najdeš ta najcenejša prenočišča?Ali je to v privat hišah, kot na Kubi, ali kaj??Kdaj si obiskal Dominikansko in za koliko tednov se splača iti?Kaj pa cene letalskih, kaj je ugodna cena??Katero valuto imaš s sabo, dolarje??
Zanima me, če imaš morda za posodit lonely planet, da si ga fotokopiram, v primeru, da ga v tem kratkem času ne dobim.
Hvala za odgovor.
Prosim, če mi lahko še kaj več pišeš na moj mail.
svrko@volja.net

Lp,
Špela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close