Dominikanska republika ali Mehika-Cancun
Živjo vsem skupaj!
Zanima me, za katero od naštetih dveh destinacij bi se raje odločili za poročno potovanje in ZAKAJ?
Ker s fantom načrtujeva poroko, se seveda odločava, kam bi šla in se nikakor ne moreva odločiti. Najbolj sva bila zagreta za Maldive, ampak se nama zdijo predragi, zato zdaj izbirava med Mehiko in Dominikansko republiko.
Mene sicer bolj privlači Cancun, ampak točno se pa še ne morem odločiti, zato me zanimajo vaše izkušnje. Pa še to: kdaj je najprimernejši čas za potovanje v te kraje – ali je konec avgusta oz. začezek septembra v redu ali je takrat že bolj pozno? Rada bi imela namreč lepo sončno vreme, brez valov, da bi se vsaj lahko normalno kopala, ker bi poročno potovanje “združila” tudi z letnim dopustom.
Najlepša hvala vsem!
Ce bosta romala u Dominikansko in ne marata valov, potem ne smeta na S-Puerto Plata,
ampak na jug, kjer so plaze velik lepse, prav tako voda in rastlinje!!
Ce bi izbirala jest, bi izbrala Mehiko, ker bosta tam vec dozvela,vidla!!Dominikana je pa bolj za polezavanje!!(lepe plaze,romanticna idila)
Prijeten dopust
Sam sem bil na porocnem potovanju v Mehiki. Cancun ni primerna destinacija. Bolje ce se odlocite kje nizje : Puerto Morelos,Playa del Carmen,Akumal … Osebno sem bil v Playa del Carmen in toplo priporocam. Drugace pa je v Mehiki sigurno vec za videti kot v Dominikanski Republiki ( na Dom. Rep. je sel moj sodelavec ).
Sicer pa je bilo na to temo za vse napisano tako da se ne bom ponavljal. Drugace pa si lahko iz mehike ogledate tudi moje slike, ki so na tem portalu v albumu Mehika.
Forum je zaprt za komentiranje.