dominikanska rep. ( punta cana)
Zivjo, tudi jaz sem ze bila v Punta cani in sem zelo zelo zadovoljna … bilo je res cudovito… sva sla s fantom bolj polezavati sicer, sla sva na 4 izlete naokoli po otoku, ampak priznam, da takrat nisva sla z namenom kaj prevec raziskovati, ce ne tudi ne bi sla z agencijo…. sedaj pa nama tak nacin ne ustreza vec in rajsi sama okoli potujeva, brez agencij….
Ciao,
super, sem vesela, da si prisel navdusen nazaj in da si se lepo imel!!!
Povej mi kje in kaj se splaca videt, kaksne so cene – tudi v hotelskem kompleksu, v katerem hotelu si bil, cistoca sob in okolice, hrana (a si bil ALL?). Predvem pa me zanima, ce je kaksen koticek na plazi kjer si lahko sam, da ni guzve. Pa se to me zanima, ce je bila v tem terminu guzva in kaksno vreme ste imeli.
Uh, kar dosti vprasanj…
Hvala v naprej za odgovore.
lp
Ti bom probal mal pomagat. Midva sva bila v hotelu Catalonia bavaro resort oddaljenem kakih
20 minut vožnje od letališča v Punti Cani. Bila sva ALL. Ma pa 5*. In po mojem si jih tudi zasluži.
Hrana odlična, ogromna izbira vsega ( solat, sladic, morske hrane, sadja, pijač in tudi te hrane
ki jo jemo pri nas). Osebje izredno prijazno, čisto in zelo pridno. Sobe tudi izredno lepe, enako
kopalnice. Klima dela 100 na uro. Osebje res skrbi za to, da se počutiš odlično. Bazeni tudi zelo
slikoviti, veliko rož povsod, palm na plaži pa sama mivka, mivka, miv…. Hmmm… tisti kotički
tudi obstajajo kjer si lahko čisto sam. Kjer lahko v miru hmmm… knjigo bereš.
Edino kar je so pa cene v hotelskem kompleksu kar precej zasoljene. V malih trgovinicah, butikih,
v tistih ki prodajajo spominke in podobno. Tako da je res treba vse tiste nujno potrebne stvari ki
jih potrebuješ kupiti že prej. Recimo kake kreme, robčke, itd…. To je res ful zasoljeno. Plačuješ
lahko vsepovsod z dolarji. Njihovega denarja sploh ne rabiš.
Folka je bilo lih prav, ni bilo ne vem kake gužve tako da si brez problema dobil ležalnike, pa tudi
za šankom ko si čakal za koktejl si bil takoj na vrsti. Vreme je bilo skozi odlično, samo
predzadnji dan se je zvečer ena ploha ulila. Drugače pa skoz okrog 35 stopinj. Pa velika vlaga je.
Midva sva šla na dva izleta. En je bil otok Saona kjer so baje najlepše plaže. Drugi je pa bil malo
v notranjost med ljudi, da sva videla kako živijo, kaj delajo, s čim se preživljajo, na plantaže kave,
banan,. …… To je pa čisto drugi svet.
Tako upam da sem ti malo pomagal. Če te še kaj zanima oz. če hočeš videti tudi kako slikco
pa napiši na mail: alabama@email.si LP
Hallooo
Lepo prosim, ce mi lahko posljes kaksno slikco na email tyna@email.si.
Imam se ene par vprasanj..
Kolko ste placali ALL varianto in preko katere agencije ste sli, ali ste sli last minute?
Kolko denarja ste imeli s seboj?
Kaj pa izleti, so bili dragi? Ste sli preko hotelske agencije?
Hvala za odgovore
TITI
Forum je zaprt za komentiranje.