dominikana
Hi !
Pred štirimi leti sem bila v Dominikanski republiki, sicer brez otrok, tako da ne vem kako
je s ceno plenic so pa trgovine, vsaj takrat bile nasplošno bolj slabo založene, cene pa so
bile podobne našim. Srečala sem celjane, ki so imeli sabo majhnega otroka (1 leto), ki
je imel kar precej težav zaradi časovne razlike, pa tudi zdravstvena oskrba je bolj slaba, domačini se sami zdravijo z zelišči, ker drugih zdravil praktično ni na razpolago.. Za ceno najema avtomobila se ne
spomnim, pa tudi vožnja je tam kar razburljiva (velja pravilo močnejšega, domačini pa
brez kar precej ruma v krvi sploh ne vozijo) tako da sva se midva posluževala organiziranega
prevoza, vsak boljši hotel ima svoj avtobus, splača pa se tudi vožnja s kva kvji – poceni in
zanimiva. Drugače pa je Dominikanska republika, zelo zanimiva dežela, s čudovito
pokrajino, domačini, ki ti na vsak način hočejo nekaj prodati…vsekakor vredna ogleda.
Lep večer še naprej !
plenice vzami seboj, jaz sem jih spravila nekaj v ročno prtlago nekaj v kufer in ob straeh se najde kaj prostora, renat a car, na otoku ne priporočajo, sicer ne vem zakaj, pa vendar..
Mi smo ga vzeli sicer nismo imeli slabih izkušenj, cene pa mislim. da so primerne.
Z letalom smo že potovali z otrokom, sicer ne na takšno pot, kot se odpravljate vi, ampak so otročki kar pridni, treba jih je maksimalno zaposlit z knjigicami ali z najljubšimi igračami.
bo napisala kaj več o našem potovanju tja ko bom imlea več časa ok
Forum je zaprt za komentiranje.