Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek domači lifting obraza-zastonj in učinkovito

domači lifting obraza-zastonj in učinkovito

Danes dopust,pa mal prebiram spodnji forum o domačih maskah za obraz.
Čisto iz dolgega časa sem si zmešala kislo sm,rumenjak in med-nanesla na obraz in dekolte,pustila 20 min,in………….

Punce,to je noro- obraz dobesedno naliftan,zabuhlosti ni več,izgledam 5 let mlajša.
Za kako leto več pa rabim kak recept za dve globji gubi,ki se ne dasta kar tako.

Tiste,ki prakticirate domače maske – koliko časa jo pustim na obrazu,ter na koliko dni jih lahko ponavljam.

Zlobnim komentarjem pa že vnaprej-me ne gane,jst sm fletna,počutim se pa ko da bi odkrila ameriko,pa čeprav milijon let kasneje….

…tale je dobra…zlobnim in amerika,…
všeč mi je….

Če boš pa še najdla kaka navodila za topit maščobo okol moje riti in rebuha,..:) se priporočam,…

PApa, pa večkrat si vzami cajt zase in si kaj tazga naredi,…:)))

Jst si občasno nardim iz česna + med. Zelo dobro očisti kožo, menda pa jo je primerno uporabljat max enkrat na teden. (čimbolj drobno nasekljan česen, še najboljše je stisnjen oz pretlačen + žlica medu namažeš na obraz, dekolte pustiš max 20 min na koži, spereš)

E sončeka,hvala- ravno mi je posijalo čez okno…sonce,namreč.

Ja,sem pomislila celo na to,da bi isto godlo namazala tudi po telesu -si predstavljaš napeto rit in noge?
Poskusi,grem stavit da te potem tudi maščoba ne bi motla,ko bi bila pa tak fajn tesno zapakirana…hahaha

…maš prou, bo vsaj dober občutek…še dones zvečer probam….oblubim….

tebe pa prosim, ko najdeš recept, da ga posreduješ tudi meni. Mater, mi je rit ratala kot peč.

*****Tudi zate sonce sije****

ali po domače kot avstrijski bunker….hihihihi…
bom poslala, če dobim,….

sem šla v linea snella se pozanimat, koliko bi me stalo, da bi 10 kg shujšala. Nora cena, 1450,00€. Pa veste, kakšno gužvo imajo.

..nič ne bo…bom kr ostala pr dieti…MANJ ŽRI in VEČ SEXAJ…:))))
pa kar bo pa bo,….

tudi mene ne bojo videli.Odkar držim post in ne jem kriha in sladkarij, so šle 3 kilce dol. res pa je, da sem ratala kot zajec, zelenjava, zelenjava.

..bolje zajec kakor ob 1500 evriču…:))

hahaha, imaš prav

ma saj vem, pa se nočem hvalt….:))))

E punce,ratal nam je …naliftane al zgubane,suhe al debele-v bistvu sploh ni važno…ratal nam je nardit eno luštkano,nezateženo temo tle gor.jeeeeeeeeeeee

jupiiiiii………. sem glih mislila na to,…..:))

a čmo malo zatežit

ma neeee…..al pa mogoče;)

Komot- da jih mal sprovociram?
Evo,stara 41,brez godle zgledam 35,zdej k sm pa ameriko odkrila jih kažem pa 30.

a čmo eno tako, o taščah, ali svakinjah? ta se najbolj prime.

Jst sem mela sam eno,pa že tista je šla pod zemljo 1 mesec pred ločitvijo.

….ta je pa huda….s stola sem dol pala k sem tole prebrala,…
HVALA k sme nasmejala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moja je šla, ko je imel mož 8 let, tako da imam nesojeno taščo, ki je pa ful pametna, ne jebe žive sile, samo svojo hčer vidi.

Koza,ti se kr smej – ampak vse je res!!!!!!
Ti povem,da me je hodla strašit še par mescev po ločitvi – čist res.

ma daj no, moja straši ma tista, ki je živa, ne una ta mrtva

..ja jst sem bla pa v prejšnem življenju zobna ščetka, zdaj bo pa ziher regratova lučka, al pa no ne vem,…
…o taščah in njenih hčerkah o tem bom pa jst kr tih….najbolj, k pol mi pritisk naraste in me lahko kap in kdo bo 100 kilskega nasedlega kita dol pa v trugo dubu?…o ne!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close