Najdi forum

Domača stran in geslo

Zanima me, če lahko na svojo spletno stran, ki jo imaš na internetu (npr. na eno izmed strani, ki ne želiš da jo vsi vidijo) dodaš geslo? Naprimer rada bi zaščitila stran s slikami, da nebi bila dostopna vsem, vendar le tistim, ki poznajo geslo. Se to da in kako, prosila bi za postopek. Hvala lp Tamika

p.s. uporabljam pa Microsoft front page

Najprej bi rad videl slike ;-)))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Slike so od našega malega razgrajača, tako, da ti sigurno ne bodo všeč. Ti bi rajši kaj drugega gledal. HE HE

mas dve moznosti:
1: ce server podpira php pol spises al pa iz kje dl-jas scripto za login. lahko ti poslem ksno.
2: ce ne podpira php, se da z javascript to dosect, sam je problem, k ce ugasnes javascript lahko normalno dostopas brez gesla.

Najbolje bo, da najprej napišeš, kje imaš te svoje strani (na domačem računalu, na zastonjskem web serverju,zakupljen prostor na web serverju,…)

Svojo stran imam na s5.net – Bled. (to je na web serverju firme Perftech)
Ne vem, če podpira php. Kako pa to ugotovim?

Glede na njihovo stran lahko imajo gostovanje aktivnih ASP strani, uporaba CGI strežniških skript, uporaba aktivnih PHP strani.

hamax 1

prosila bi te, če mi pošlješ na mail scripto za login in mi poveš, kako to uporabit. Če imaš čas seveda. Že v naprej se ti zahvaljujem. Če pa ima kdo drug, pa tudi ne bo nič narobe, če mi jo pošlje.
Hvala vsem
lp Tamika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close