Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Doma pozitivna – torej se postavim v vrsto za HAG

Doma pozitivna – torej se postavim v vrsto za HAG

Doma sem pozitivna. Postavim se v gužvo pred kontejner za HAG. Seveda me tam samo malo počoha po nosnici in je test -. Grem do naslednjega kontejnerja. Tam spet gužva. Stojim, čakam, smrkam, kiham. Potegne po nosnici čisto malo. Negativno. Grem na tretjo lokacijo – spet tam stojim  v gužvi čakam kiham smrkam.  Rečem pozitivna sem, dajte bolj….počoha bolj v levi pa še te v desni nosnici. Imam srečo – test je +. Imam hkrati nesrečo, ker ta izvajalec ne printa potrdil. Ezvema nimam. Ja nič te pa grem + še stat v vrsto pred lekarno, da mi pildek sprintajo. Spet tam smrkam kiham kašljam. Stopim do okenca in rečem, da rabim potrdilo, ker sem +. Še ni v sistemu. Pridite čez eno uro. Ponovi vajo smrkanja, kihanja, kašlanja. Ja je že v sistemu, ampak je negativno. Kako pri Q negativno. Ja je potegnilo od prvega brisanja.

Ponovi vajo jutri.

Mal nakladaš ampak zakaj še zmeri niste zVem-a zrihtal mi pa tud ni jasno. Vas je velik takih? A sploh veste kolk uporabna je ta zadeva? Ne sam za kovid.

Jaz ga nimam, ker nimam pametnega telefona. Doma pa tudi pcja ne. Ne rabim. Ne kupim. Sedaj pa sploh ne.

Ti verjamem.

Sem bila danes na testiranju (ker bom imela popoldan zobarja)  in sem se zaklepetala s še enim čakajočim.  Na srečo na razdalji.

Je mirno povedal, da gre na HAT test v kontejner, ker mu je samotest v službi pokazal +.

Sem se samo obrnila in šla na testiranje drugam. Tam na srečo jemljejo brise kar skozi okno in ne vstopaš v kontejner.

Samo malo počohajo pa oboji.

V tistih kontejnerjih lahko delajo kar jim paše, njihov problem. Lahko jim date tudi neko telefonsko številko za povezavo z njihovim centrom.

…no, in se vam še kar “ne prižgejo alarmi”, da je z vsem tem nekaj zelo narobe;

a) ni jim v interesu zamejitev okužb,ž

b) samo da denar priteka …

tako na brzaka, bi pa vednarle ljudje lahko že “poštekal”, kaj se doagaja v ozadju vsega tega “2-letnega režima” …

Ta testna mesta rastejo kot gobe po dežju, v Kranju so že skoraj na vsakem koraku. In tako kot pravi avtorica, tisto nežno čohanje po nosnici ne more pokazati prav veliko.  Ampak, važno da se služi.

Odgovor na objavo uporabnika
Norci, 03.02.2022 ob 11:16

Doma sem pozitivna. Postavim se v gužvo pred kontejner za HAG. Seveda me tam samo malo počoha po nosnici in je test -. Grem do naslednjega kontejnerja. Tam spet gužva. Stojim, čakam, smrkam, kiham. Potegne po nosnici čisto malo. Negativno. Grem na tretjo lokacijo – spet tam stojim  v gužvi čakam kiham smrkam.  Rečem pozitivna sem, dajte bolj….počoha bolj v levi pa še te v desni nosnici. Imam srečo – test je +. Imam hkrati nesrečo, ker ta izvajalec ne printa potrdil. Ezvema nimam. Ja nič te pa grem + še stat v vrsto pred lekarno, da mi pildek sprintajo. Spet tam smrkam kiham kašljam. Stopim do okenca in rečem, da rabim potrdilo, ker sem +. Še ni v sistemu. Pridite čez eno uro. Ponovi vajo smrkanja, kihanja, kašlanja. Ja je že v sistemu, ampak je negativno. Kako pri Q negativno. Ja je potegnilo od prvega brisanja.

Ponovi vajo jutri.

🙂

.https://www.24ur.com/novice/slovenija/dvakrat-negativen-test-po-pravilnem-odvzemu-pa-pozitven-kdo-nadzoruje-izvajalce.html

To je res! Kolegici je hitri hag test v kontejnerju 3x pokazal negativno (doma pa pozitivno). Žalostno kaka neučinkovitost in kraja denarja so te testi.

Enako meni danes. Doma +, kličem v ZD in mi narocijo, da moram na HAG test in grem tam pa -, je preveril 2x, ker sem mu pokazala domaci test in obakrat je pokazal – .

Noro – imam simptome, sedaj lezim doma, a potrdila o prebolevnosti očitno ne bom dobila ?

Potem se pa čudijo, od kje številke v nebo. Na eni strani, ostanite med štirimi zidovi, na drugi pa vsi v enem loncu, ko gredo še malo v druge lonce svoje začimbe zmešati. ?

Ni jim v interesu da prevec ljudem pokaze poz (zato malo pozgeckajo po nosu), ker pol bo prevec prebolevnikov, cilj je cim vec cepljenih in ne cim vec prebolevnikov. Pri prejsnih sevih so se se sli prebolevniki cepit, zdaj ko je sev milejsi se prebolevniki ne odlocajo vec toliko za cepljenje ker prebolevajo kot lahek prehlad .Cepljeni so pa trenutno na udaru omnikroma.Hb vecina, ki jih poznam nimajo vecjih tezav.

Iz kje pa pišeš na forum?

Na zvem lahko dostopa tudi iz sosedovega telefona z geslom in SMS na tvoj telefon.

Odgovor na objavo uporabnika
Opallllaa, 03.02.2022 ob 20:26

Iz kje pa pišeš na forum?

Na zvem lahko dostopa tudi iz sosedovega telefona z geslom in SMS na tvoj telefon.

a bi ti okuženemu na testirnem mestu dala v roke svoj telefon da bi se vanj prijavil v zvem ? 🙂

Najtežje je zdraviti zdravnike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close