Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dolžina smuči za otroka

Dolžina smuči za otroka

Prosim za pomoč. Moja hči bo šla v okviru vrtca v smučarski tečaj. Doma imamo stare smuči, ki so dolge 110 cm, punčka pa meri le 105 cm. Naj omenim, da gre za ravne smuči. Je ta dolžina za njo primerna ali naj si raje sposodim krajše. Seveda je začetnik 🙂 Hvala za nasvete!

Smuci so ji predolge, poleg tega pa so meni svetovali pred dvema letoma naj reskiramo za carving smuci, ker se je veliko lazje nauciti. Kupili smo mu jih pri 4 letih, sedaj bo smucal na njih 3 sezono. In se kaksno leto jih bo imel,potem jih bo moral prepustiti sestri.

lpMetka

Dolžina mora biti med brado in nosom. Pomoje so predolge.

MALO POGLEJ NA BOLHI….
Npr.

mogoče je tale ponudba malce predraga…

Naša je šla tudi na smučanje z vrtcem in so si lahko tam sposodili celotno opremo. Nam je bilo rečeno, da če ima otrok ravne smuči, naj te kar lepo ostanejo doma, ker bo pri njih dobil karving.
Jaz ravnih smuči in učenja na njih sploh ne priporočam. Poleg tega je za prve korake na smučeh bolje, da so te krajše kot pa daljše. Segajo pa naj od brade do nosu, kot je že svetovala Lucy, lahko so tudi malce krajše, nikakor pa ne daljše.

PREDLAGAM TI DA VZAMEŠ CARVING SMUČI, KER SE BO OTROK HITREJE NAUČIL SMUČAT, GLEDE DOLŽINE PA MORA BITI ŠPIC OD SMUČKE DO OTROKOVE BRADICE
OBILO UŽITKOV NA SMUČIŠČU TI ŽELIM

Našemu smo kupili carving smuči v Hervisu za 9.000. Saj ostalo pa imaš, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close