Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dolžina dlak

Dolžina dlak

Pozdravljeni. Mene pa zanima, kakšna je idealna dolžina dlak za depilacijo bikinija in pod pazduho (tega me je absolutno groza)? Koliko dni pred npr. dopustom priporočate, da se opravi depilacija? Hvala za odgovore.

Pozdrav!

Če ste si jih brila do sedaj naj bodo za prvo depilacijo dolge 1 cm!Kasneje pa se jih bo dalo puliti že pri 0,5 cm.Ker se potrebuje za dopust depilacijo, katera mora zdržati okoli 15 dni, se pride 1 do 3 dni pred odhodom!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Ali za celovit tretma depilacije (celotne noge z bikinijem, roke in pod pazduho) ponujate kak količinski popust oz. koliko bi me to prišlo pri vas? Koliko dni prej se je dobro naročiti, da se zagotovi želeni termin? Hvala še enkrat.

Pozdravljena!

Poleti, ko je zason zelo zaseden. se je dobro naročiti 2 do 3 dni prej!Taka celovita depilacija pa bi prišla 9500 sit!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close