Dolina rož..
kaj vem, 30.01.2022 ob 21:17
Nič kaj navdušeni nismo. Kavaca še momlja, ga je malo manj, tudi Tabakovič ni ne vem kaj. Se je pa Golob dal …not…).
mater sami eksperti… v resnici pa sami nezadovoljnezi in negativci, vse skritizurate non stop… pa da vidimo vas pred kamero
cist ok je tud C. je ok…. je pa tole bolj zanimivo, ne zaradi igre igralcev, ampak ker je zgodba bolj zanimiva, razvejana in je na ekranu potem zato bolj gledljivo.
Ja, dobra serija, tudi ta.
Tabaković igra z attitude za v SS uniformo 🙂 Tipični primer lika, ki jih je veliko v reali po firmah, podjetjih po Sloveniji, tistih nadrejenih, dobesedno “gaslighting” person nad podrejenimi. S takim zajedljivm umazanim sarkazmom. 🙂
Pa še to: malora, kakšne “tolsto” opremljene vile so izbrali za sceno snemanja; to niso “staged” lokacije- prava bogatunska domovanja so to, sredi Lj. – hiša, v kateri žividružina Birsa, pa vila, kjer se je zgodil trojni umor….Pa na vili so pozabli zakrit oz. iz kadra ven spravit hišno št. 11 🙂
da vas vidimo, 30.01.2022 ob 22:04
mater sami eksperti… v resnici pa sami nezadovoljnezi in negativci, vse skritizurate non stop… pa da vidimo vas pred kamero
cist ok je tud C. je ok…. je pa tole bolj zanimivo, ne zaradi igre igralcev, ampak ker je zgodba bolj zanimiva, razvejana in je na ekranu potem zato bolj gledljivo.
Mi smo amaterji, gledalci, kritika. Za kamero je pravi režiser, pisal je pravi scenarist, igrajo pravi igralci. Od teh bi človek pričakoval pravi film. Zakaj tega ne bi smeli povedat, daj nam razloži? Zakaj ne bi smeli biti kritični?
men je še vedno dolgčas ko to gledam. Pa me nč posebej ne moti, igralci so mi ok, scena ok, muska super … sam dogaja se tko medlo vse, nobene posebne energije ni.
BTW a ste vedli da je tekst v uvodnem komadu napisal Srečko Kosovel
385214, 31.01.2022 ob 08:19
Roko na srce, že knjige niso bogvekaj kriminalke, sem jih brala takrat, ko kaj drugega nisem imela za brat, tv uprizoritve so pa fejst dolgočasne. pa ne krivim igralcev, Cavaza mi je drugače všeč. Dolgčas za umret je tole!
Si ti mal hiperaktivca? Jaz pa ne maram filmov s hitrim tempom. Ničesar s hitrim tempom ne maram (ok no, sprint sem kar obvladala nekoč). Kaj češ, sem pač subaktivec. 🙂
ufa265, 31.01.2022 ob 10:32
Si ti mal hiperaktivca? Jaz pa ne maram filmov s hitrim tempom. Ničesar s hitrim tempom ne maram (ok no, sprint sem kar obvladala nekoč). Kaj češ, sem pač subaktivec. 🙂
Jaz bi prej rekla, da je gospa ki jo nadaljevanka dolgočasi navajena na kakšne telenovele, tam si zaradi hitre menjave kadrov dialogi sledijo kot po tekočem traku, nobena sekunda ni “vržena v nič”, vse skupaj deluje blazno napeto, od joka, krega do veselja – to je pač tak žanr, ki se trudi obdržati gledalca pred zaslonom na podlagi napetih dialogov in ne zgodbe same ki je razvlečena čez 100 in več delov
telenovele, 31.01.2022 ob 10:52
Jaz bi prej rekla, da je gospa ki jo nadaljevanka dolgočasi navajena na kakšne telenovele, tam si zaradi hitre menjave kadrov dialogi sledijo kot po tekočem traku, nobena sekunda ni “vržena v nič”, vse skupaj deluje blazno napeto, od joka, krega do veselja – to je pač tak žanr, ki se trudi obdržati gledalca pred zaslonom na podlagi napetih dialogov in ne zgodbe same ki je razvlečena čez 100 in več delov
V življenju sem gledala samo nekaj delov mehiških telenovel na fitnesu, ker je bilo to ravno na TV. Drugače pa naj vsak gleda kar mu paše, jaz gledalcev tv novel prav nič ne podcenjujem. Tole naše mi je pač dolgočasno, gledala sem pa vseeno, ker kaj drugega v nedeljo ni bilo meni zanimivega. Še vedno je pa precej boljše od tistih štorij ipd., ki so se vrtele lansko poletje.
A, če ti tole ni všeč, si gledalec telenovel?
Forum je zaprt za komentiranje.