Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski

Dolgotrajno samski

Kakor koli obrneš, pa če si dec ali baba, v vsakem primeru bo treba premetat lepo količino dreka, preden se najde prava/pravi.

Giving up is easy… Living is hard… And fun.

Predlagam da mi grdi in samski pripravimo en piknik in se spoznamo. Ste za?

Tako razmišljanje je milo rečeno smešno in otročje. Najprej moraš biti zadovoljna sama s sabo in se v svoji koži dobro počutiti. Za to pa je treba nekaj narediti. A misliš, da se v zvezi cedita samo med in mleko????? Če nisi pripravljena ničesar spremeniti, ti bo zveza prej v breme kot v veselje, tudi če boš srečala pravega.
Če si še mlada in si želiš ustvariti družino, si na najboljši poti, da tega ne bo. Če pa si v srednjih letih, se lahko ukvarjaš s tisoč stvarmi, pri katerih ne potrebuješ moškega, sploh, ker praviš, da seks ni problem.
Najprej pa poskrbi zase in za zadovoljstvo s samo sabo.

Da že deluje provokativno. 🙂

Ne, ljubica, TI si tista, ki želiš, da te ljudje virtualno raztrgajo in se ukvarjajo s tabo, zato mečeš kostke in odpiraš zlajnane kontroverzne teme. Naj Primož pove, koliko te plačujejo, da tle smetiš, pa bi se še jaz javla na to delovno mesto haha

Če nisi opazila, je tvoja tema ostala neopažena s strani samskih žensk, zmisli si kako drugo poletno zgodbico pa naj bo kaka Latino vmes, da bo bolj žmohtno.

A ti si se kar tako zavestno in z veseljem odločila, da si luzerka ? 🙂

vreme se bo spremenilo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mislim, da moški dosti težje shajajo brez žensk, kot pa obratno.[/quote]

Ja, to ti misliš, drži pa niti slučajno ne.

Ja, to ti misliš, drži pa niti slučajno ne.[/quote]

v 75% je to kar misli matjazko itak kontra enako kot še ene par 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz v takšnem stanju hodim spat, pomirjena s sabo in celim svetom, nekako mi zgoraj opisan sistem ne bi zadoščal le za čas “umiranja”. Če životariš cel čas v duševnem nemiru, potem zadnji dve uri pred poslednjim izdihom tudi ni treba delati “revolucije” :)))[/quote]
Revolucija takrat verjetno pride “sama od sebe”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Včasih je bolje za nekaj časa “obupati” oziroma nehati obupano iskati. Tudi takrat se lahko kdo pojavi. Upanje umre zadnje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nekaj ti povem. Veliko ljudi se dojema za veliko bolj privlačne kot so v resnici. Enako pa je s tistimi, ki sebe dojemajo za neprivlačne. Včasih gre za prav lepe punce, katerim je pač nekdo “samo” zbil samopodobo.

Nekaj ti povem. Veliko ljudi se dojema za veliko bolj privlačne kot so v resnici. Enako pa je s tistimi, ki sebe dojemajo za neprivlačne. Včasih gre za prav lepe punce, katerim je pač nekdo “samo” zbil samopodobo.[/quote]

Drži. In ponavadi je to tip, ki se ima za bolj rpivlačnega kot je v resnici. 🙂

Jaz v takšnem stanju hodim spat, pomirjena s sabo in celim svetom, nekako mi zgoraj opisan sistem ne bi zadoščal le za čas “umiranja”. Če životariš cel čas v duševnem nemiru, potem zadnji dve uri pred poslednjim izdihom tudi ni treba delati “revolucije” :)))[/quote]
Revolucija takrat verjetno pride “sama od sebe”. :))[/quote]

Po moji izkušnji je zadnjih nekaj ur zatišje. Nobene revolucije.

A to trdiš iz izkušnje – čudno, da še tipkaš ;)))

A to trdiš iz izkušnje – čudno, da še tipkaš ;)))[/quote]

Ikušnje so različne. Lahko si tudi ob kom, ko umira.

Še bolj čudno je, da ti to tudi bereš. :))

Ikušnje so različne. Lahko si tudi ob kom, ko umira.[/quote]
emmm … “umiramo” vsi, vsa živa bitja … od oploditve naprej ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Še bolj čudno je, da ti to tudi bereš. :))[/quote]

Hahaha, dobra 🙂

No, kakorkoli. Meni to ni zabavna tema. Vi si pa kar dajte duška, če vas to zabava.

Ne maraš morbidnosti? Misliš, da si neumrljiva ali kaj te drži nazaj? So te nadlegovali “pokojni”? Vsakega nekega lepega dne čaka date z Matildo :))

Ne maraš morbidnosti? Misliš, da si neumrljiva ali kaj te drži nazaj? So te nadlegovali “pokojni”? Vsakega nekega lepega dne čaka date z Matildo :))[/quote]

Mogoče ti nekega dne kdo umre v naročju. Potem boš mogoče kakšno vprašanje manj postavila. Pa smajlijev bo zagotovo tudi manj.

Ne maraš morbidnosti? Misliš, da si neumrljiva ali kaj te drži nazaj? So te nadlegovali “pokojni”? Vsakega nekega lepega dne čaka date z Matildo :))[/quote]

Ženska je napisala da si lahko ob nekom, ki umira. In brez smajlija zraven, Meni se heci tu končajo.

Mogoče ti nekega dne kdo umre v naročju. Potem boš mogoče kakšno vprašanje manj postavila. Pa smajlijev bo zagotovo tudi manj.[/quote]

Uf, ne vem zakaj dovoliš, da ti ta čvek zleze pod kožo? Poskusi ločiti kaj je pisna zafrkancija in kaj avtentičen life. Nihče ti ne brani čustvenega angažiranja na teh straneh, izvoli – ni prepovedano….morda škodljivo 😉

Zveniš kot da bi rada napisala, da boš namesto tega počela nekaj drugega. Kaj pa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close