Dolgotrajno samski
Zakaj točno si se sploh oglasila oz. zakaj sploh še odgovarjaš na prispevke, če si že povedala ves svoj point ? Pač ok, neprivlačna si, grda babura, ki se je odločila ostat samska. V nasprotno te itak noben ne more prepričat, ker si trmasta in znaš poslušat samo sebe in nikogar drugega. Kaj točno je zdaj naša naloga tu gor, da te tolažimo in te ujčkamo kot dojenčka ? Lahko me žališ, če ti paše, samo pri tebi bo situacija še vedno takšna, kot je, še vedno ne bo nikakršnega napredka in ostala boš na istem. Nekako ti ne verjamem, da si se zares sprijaznila s tem, ker če bi se, ne bi niti šla pisat v to temo in se “borila” tu z nami toliko časa. Ni logično ane…ni ni :>
Jaz se pa strinjam z zapisom, da so misice in so grde ženske, so pametni in so neumeni.
So bogati in so revni.
Lepoticam so nasproti pa grde ženske.
Nesmiselno je govorit, da pravih moških ni. Pravi moški SO. Lepe ženske imajo moških na izbiro. Grde si pa moramo priznati, da nimamo izbire. Niso moški krivi, krive smo same, ker nič ne naredimo, da bi bile lepe.
no torej ajde…
dobro da ni tu slike ker bi nam orenk pokvarla dan.
samo davke prosim plačuj še ene 50 let za drugo tak nisi.
Jaz v takšnem stanju hodim spat, pomirjena s sabo in celim svetom, nekako mi zgoraj opisan sistem ne bi zadoščal le za čas “umiranja”. Če životariš cel čas v duševnem nemiru, potem zadnji dve uri pred poslednjim izdihom tudi ni treba delati “revolucije” :)))[/quote]
Se strinjam.
Ampak govorila sem o brezizhodni situaciji. Lahko bi se kdo obregnil ob to.
Mi je znano, kako človek sprejme recimo neko diagnozo, ki mu predvidi samo nekaj mesecev življenja. Nikakor pa ni potrebe po tem, da bi se nekdo, ki ne more dobit partnerja, obnašal kot na smrt obsojen bolnik ali še slabše.
Ja saj do sem je vse vredu in prav…
ampak potem pa je namen tvojega pisanja brezvezen ker nihče neve kaj hočeš
tipa ki ga ti hočeš da bi on želel tebe ker se ti nočeš izboljšat?
če si nam samo prišla povedat to kar je citirano zgoraj in da pač ti si se odločla da neboš iskala tipa ker si prelena da bi migala svojo rit potem ok smo sprejeli zdaj pa ti želim en lep dan in pojdi na zrak (nasvet)
Ok. Recimo, da je to fakt, ki si g adojela in sprejla. In kaj boš sedaj? Stala na mestu in čakala, da se ti izteče pričakovana življenjska doba, ali se boš vendarle premakila kam?
Pa ne mi govorit, da obstaja še kaj drugega v življenju kot to, da si v zvezi. Če bi ti bilo čisto vseeno za to ali si samska ali ne, o tem ne bi pisala.
Zakaj mi delite nasvete?
Po praivici sem povedala kaj si mislim. To je to.
Privlačni samski moški so, privlačne samske ženske dobijo moškega, neprivlačne pa ne, razen, če hočejo luzerja.
Breveze je bluzit, da pravih moških ni. So. Vsaka prava ženska ga dobi. Grda ženska pa ga ne dobi.
Če se mi bo kdaj dalo, bom delala na videzu. Bolj verjetno pa, da ne bom in bom ostala sama. To je to.
Jaz v takšnem stanju hodim spat, pomirjena s sabo in celim svetom, nekako mi zgoraj opisan sistem ne bi zadoščal le za čas “umiranja”. Če životariš cel čas v duševnem nemiru, potem zadnji dve uri pred poslednjim izdihom tudi ni treba delati “revolucije” :)))[/quote]
Se strinjam.
Ampak govorila sem o brezizhodni situaciji. Lahko bi se kdo obregnil ob to.
Mi je znano, kako človek sprejme recimo neko diagnozo, ki mu predvidi samo nekaj mesecev življenja. Nikakor pa ni potrebe po tem, da bi se nekdo, ki ne more dobit partnerja, obnašal kot na smrt obsojen bolnik ali še slabše.[/quote]
Nekateri iz tega, da so samski izvajajo pravo tragikomiko celo življenje, namesto da bi čas in energijo namenili čemu bolj produktivnemu, nečemu kar bi imelo rep in glavo. Takšne sizifove borbe s samim sabo, da nisi privlačen in da nimaš tega, onega….kdo se še dandanes to sploh gre in še bolje: ZAKAJ?
Išči druge vrednote pri moškem, če želiš resnega moškega za skupno prihodnost: zanesljivost, predanost, delavnost, spoštljivost, dobrosrčnost…. To je daleč bolj pomembno, kot pa da je “lep”.
Grdih žensk pa ni, so samo bolj ali manj atraktivne. Tisti moški, ki to izjavi, je sam bedak. In teh je povsod dovolj, tudi tu na forumu, zato si tega ne bi k srcu jemal na tvojem mestu, da bi se prepustil obupu. 🙂
Konec koncev pa tudi, če je ženska samska, ni to katastrofa, dosti bolje pridejo skoz v primerjavi z moškimi, ker so ženske v povprečju bolj disciplinirane in resne. Veliko moških, ki ostanejo večni samci, jim stalni spremljevalec postane alkohol, se opustijo itd.. Mislim, da moški dosti težje shajajo brez žensk, kot pa obratno.
Nisem moški, ampak vseeno mislim, da moški niso tako neumni in tako predvidljivi kot si ti misliš. Tisti tip, ki je res dober, pa ne samo po videzu (upam, da nimaš tako enostavnih kriterijev za to?) tudi ne bo šel kar z vsako hudo bejbo. Pa tudi če bi bilo to res, da huda bejba lahko dobi tipa, še vedno je vprašanje ali ga lahko tudi obdrži. Verjemi, obdrži ga ne vsaka.
Daj se ti malo brcni v rit, pa začni delat na sebi, pa bo takoj vse boljše. Predvsem se znebi te črnogledosti. Takšnih žensk moški ne marajo, ne glede na videz. Ko si boš v glavi prišla na jasno kaj hočeš od življenja, boš našal tudi voljo, da v fizičnem smislu nekaj spremeniš.
Samo nikar mi ne govori, da se ne da nič naredit. Da se! Vprašanje je le, ali se tebi da.
Forum je zaprt za komentiranje.