Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski

Dolgotrajno samski

Citiram MONo:

ze zdavnaj 🙂

Spet krneko nabijanje in iskanje enostavnih odgovorov za življenjska vprašanja.

Jaz sem ugotovila, da sem pač grda in zato nezanimiva za meni zanimive moške.
Zame se zanimajo taki moški, ki jih druge ženske ne marajo. No meni pa ti niso zanimivi. Torej bom ostala samska, ker sem grda in neprivlačna. Neumna pa nisem, da bi si na glavo navlekla kakega luzerja. Če ne dobim dobrega, slabega tudi nočem.

Cel kup ljudi pod-povprečnega videza je poparčkanih. Takoda, ne nima zveze. Eno je, da si neprivlačna, drugo pa je, da si nerealna.

S praznim žepom ne moreš kupovati ferarija.

Ti bi enega takega, ki ga vse druge želijo? Misliš, da bi ti bilo lahko, ko bi ga vse pecale?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

na motivacijski sestankih za mrežne prodaje svetujejo:
na zrcalo v kopalnici si nalepite sliko svoje največje želje (avto, hiša, nakit … lahko tudi tip)
potem pa na delo / prdajati kar pač že prodajate.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

uživaj, bolje je tako za vse nas in potomstvo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Določeni ljudje so bolj zanimivi za druge, določeni manj. Grde ženske težko dobijo pravega moškega.
Nek privlačen, pameten, priden, razgledan, zvest, ljubeč moški bo z lahkoto dobil žensko. Zato izbira med boljšimi ženskami.
Moški, ki ni nič od tega pa za kvalitetne ženske seveda ni zanimiv. Torej se obrača na neprivlačne ženske.

Poglejte zvezo ime hoče povedat da pač ona hoče vbistvu 2 ranga nad sabo tipa… ker je pametna… ni pa lepa…

in k sreči razume da obstajajo enako pametne in bistveno lepše od nje ki jih bodo pametni in lepi moški imeli raje kot njo

Tak pač to je.

Na izbiro ima pa 3 stvari (no 4)

1. da naredi nekaj na izboljšanju videza
2. da zniža kriterije
3. da čaka in trmari do 40+
4. da se vda v usodo in je stvar rešena

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, večina jih naredi 2. Me ne zanima. 3. in 4. sta pa eno in isto ali ne? V obeh primerih se nehaš ubadat s to zadevo in to je to.
Ostaneš samski in se ne sekiraš.

ja samo pri eni trdno verjameš da bo pravi prišel (si optimist) samo vztrajna moraš bit

pri 4 pa pač rečeš jebat ga nikol nebom mel/a partnerja in pozabiš na to in se usmeriš v kaj drugega.

Aha, torej 3 samo za 40-. Potem pa kaj?
Jaz sem za 4. Grda sem pa kaj? Kriterijev ne bom znižala. Tipa, ki je neumen, nerazgledan, len, zabušantski, ki visi samo po gostilnah ali kaj takega nočem. Torej mi ostane št. 4.

“zvezo ima”, kaj pa delaš v prostem času razen tega, da sediš pred računalnikom in ješ zraven ? Namesto, da zapravljaš čas na tak način, bi lahko bila bolj produktivna in šla kdaj še na fitness mal pogledat. Zdej nevem kok visoke kriterije imaš ti, da boš kakšnega Brad Pitta ujagala je mogoče res preoptimistična ideja, lahko bi si pa še vedno našla spodobnega tipa, ki bi bil vizualno privlačen in znal še kaj pametnega povedat za zraven. Če si pa šunka, ali pa npr koščena anoreksična ženska brez zadnjice in jošk bo pa jeba. V tem primeru ti na žalost preostane samo še druga točka – znižaj kriterije in shut up !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ja samo pri eni trdno verjameš da bo pravi prišel (si optimist) samo vztrajna moraš bit

pri 4 pa pač rečeš jebat ga nikol nebom mel/a partnerja in pozabiš na to in se usmeriš v kaj drugega.[/quote]
In ravno takrat naletiš nanj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fitnes? Adijo pamet. Kdo pa visi v fitnesu?
Veš kako bolj fajn je smučat, plavat, kolesarit, hribolazit kot pa viset v smrdljivem fitnesu?
Sadni, kaj ti ni jasno, si pismen ali ne? Verjetno ne. Napisala sem, da sem izbrala točko 4. Pismeni to dojamejo. Tebi pa ni jasno, a ne? Aja, ziher si tisti, ki ne zmore nikamor ven, ki visi le v zatohlem fitnesu.

glej nočem ti rečt če si res neprivlačna ampak poglej…

Ampak če nočeš tipa ki je zabušantski, kaj si potem ti če nočeš nehat zabušavat in si izboljšat postavo…

Edini način da ti je oproščeno je, če si imela bolezen ki se vidi ali nesrečo ki te je naredila ”neprivlačno”

Če si samo debela ali kaj podobnega si enak zabušant kot tisti ki ga nočeš…

3 je za 40- no lahko še dlje ampak običajno tiste ki do 40tega tak upajo pol le uvidijo da bodo mogle one nekaj spremenit če ne bodo ostale samske… ali pa dalje sanjajo.

Znižaj kriterije in dobila boš Sadnega. Lepa nagrada. :))

Ronka, kaj če bi nehala težit z vedno istimi temami in tvojimi dilemami?

Tipičen primer zafustrirane ženske, se ti vidi, da ga nisi fasala že najmanj 10 let…

Matkič, kaj bluziš, jaz sem izbrala 4.
Nisem zabušantka, daleč od tega, zato me zabušanti ne zanimajo.
Še posebej ne taki, ki visijo po gostilnah pa na netu. Drugega pa ne počno v prostem času.
4 je čisto ok. Je veliko prednosti: ni se ti treba ukvarjat s tipom, ki pride smrdeč po pivu iz gostilne, ni ti treba se ukvarjat s tem kam bi on šel na dopust, ni ti treba nobenih usklajevanj.

tega ji tudi v Den Haagu nebi prisodili namesto smrtne kazni za zločine proti človeštvu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Marko, nikoli mi ni šlo tako slabo, da bi morala imeti opravka s tipi ala sadni. DoSadni tipi pa res zanimajo le zafrustrirane ženske.
Sadni, ne boš verjel, ampak za seks pa ni težav. Vedno se kdo najde. Taki privlačni moški se najdejo za seks. Takih tipov je pa vedno dovolj.

Ronka , stokrat si že povedala, česa ne maraš, vsi že na pamet vedo. Nehaj s eusajat na ljudi, ki s ejim sploh ljubi odgovarjati na tvoje zblojene teme, ampak raje naredi nekaj na sebi.

Kako pa ti veš, da smo mi ves čas na netu, če nisi tudi ti redna obiskovalka tega foruma ? Bom kasneje vprašal Robija, če je že kdaj zasledil tvoj IP, itak pišeš pod anonimnim vzdevkom…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close