Dolgotrajno samski
Jaz sem ugotovila, da sem pač grda in zato nezanimiva za meni zanimive moške.
Zame se zanimajo taki moški, ki jih druge ženske ne marajo. No meni pa ti niso zanimivi. Torej bom ostala samska, ker sem grda in neprivlačna. Neumna pa nisem, da bi si na glavo navlekla kakega luzerja. Če ne dobim dobrega, slabega tudi nočem.
Ti bi enega takega, ki ga vse druge želijo? Misliš, da bi ti bilo lahko, ko bi ga vse pecale?
na motivacijski sestankih za mrežne prodaje svetujejo:
na zrcalo v kopalnici si nalepite sliko svoje največje želje (avto, hiša, nakit … lahko tudi tip)
potem pa na delo / prdajati kar pač že prodajate.
Določeni ljudje so bolj zanimivi za druge, določeni manj. Grde ženske težko dobijo pravega moškega.
Nek privlačen, pameten, priden, razgledan, zvest, ljubeč moški bo z lahkoto dobil žensko. Zato izbira med boljšimi ženskami.
Moški, ki ni nič od tega pa za kvalitetne ženske seveda ni zanimiv. Torej se obrača na neprivlačne ženske.
Poglejte zvezo ime hoče povedat da pač ona hoče vbistvu 2 ranga nad sabo tipa… ker je pametna… ni pa lepa…
in k sreči razume da obstajajo enako pametne in bistveno lepše od nje ki jih bodo pametni in lepi moški imeli raje kot njo
Tak pač to je.
Na izbiro ima pa 3 stvari (no 4)
1. da naredi nekaj na izboljšanju videza
2. da zniža kriterije
3. da čaka in trmari do 40+
4. da se vda v usodo in je stvar rešena
ja samo pri eni trdno verjameš da bo pravi prišel (si optimist) samo vztrajna moraš bit
pri 4 pa pač rečeš jebat ga nikol nebom mel/a partnerja in pozabiš na to in se usmeriš v kaj drugega.
“zvezo ima”, kaj pa delaš v prostem času razen tega, da sediš pred računalnikom in ješ zraven ? Namesto, da zapravljaš čas na tak način, bi lahko bila bolj produktivna in šla kdaj še na fitness mal pogledat. Zdej nevem kok visoke kriterije imaš ti, da boš kakšnega Brad Pitta ujagala je mogoče res preoptimistična ideja, lahko bi si pa še vedno našla spodobnega tipa, ki bi bil vizualno privlačen in znal še kaj pametnega povedat za zraven. Če si pa šunka, ali pa npr koščena anoreksična ženska brez zadnjice in jošk bo pa jeba. V tem primeru ti na žalost preostane samo še druga točka – znižaj kriterije in shut up !
ja samo pri eni trdno verjameš da bo pravi prišel (si optimist) samo vztrajna moraš bit
pri 4 pa pač rečeš jebat ga nikol nebom mel/a partnerja in pozabiš na to in se usmeriš v kaj drugega.[/quote]
In ravno takrat naletiš nanj. :))
Fitnes? Adijo pamet. Kdo pa visi v fitnesu?
Veš kako bolj fajn je smučat, plavat, kolesarit, hribolazit kot pa viset v smrdljivem fitnesu?
Sadni, kaj ti ni jasno, si pismen ali ne? Verjetno ne. Napisala sem, da sem izbrala točko 4. Pismeni to dojamejo. Tebi pa ni jasno, a ne? Aja, ziher si tisti, ki ne zmore nikamor ven, ki visi le v zatohlem fitnesu.
glej nočem ti rečt če si res neprivlačna ampak poglej…
Ampak če nočeš tipa ki je zabušantski, kaj si potem ti če nočeš nehat zabušavat in si izboljšat postavo…
Edini način da ti je oproščeno je, če si imela bolezen ki se vidi ali nesrečo ki te je naredila ”neprivlačno”
Če si samo debela ali kaj podobnega si enak zabušant kot tisti ki ga nočeš…
3 je za 40- no lahko še dlje ampak običajno tiste ki do 40tega tak upajo pol le uvidijo da bodo mogle one nekaj spremenit če ne bodo ostale samske… ali pa dalje sanjajo.
Matkič, kaj bluziš, jaz sem izbrala 4.
Nisem zabušantka, daleč od tega, zato me zabušanti ne zanimajo.
Še posebej ne taki, ki visijo po gostilnah pa na netu. Drugega pa ne počno v prostem času.
4 je čisto ok. Je veliko prednosti: ni se ti treba ukvarjat s tipom, ki pride smrdeč po pivu iz gostilne, ni ti treba se ukvarjat s tem kam bi on šel na dopust, ni ti treba nobenih usklajevanj.
Forum je zaprt za komentiranje.