Dolgočasna gej scena Sloveniji
Razočaran nad Slovensko gej sceno, ker več ali manj sami isti tipi, ki so se dali dol s pol Slovenije, po vrhu pa še zagledani sami vase, če se pa najde kak resen, podeželski mačo, je pa spet ujetnik svojih fobij, in sploh ne moreš nič resnega z njim, ker se boji odzivov okolice, in ker so ga starši tako vzgajali, da sploh nima svojega lastnega mnenja o tem… Opažam, da so v tujini geji čisto nasprotje našim, od kod takšne razlike recimo med Slovenijo in Nizozemsko?
Vem kako ti je,moj kolega je čist bogi res. Točno to je to kar njega mori ker so že vsi z vsem bili. Pa tok si želi veze,poljubov,objemov..full je osamljen. In ja seveda,preveč jih je že z vsemi,on gre občasno v Pariz pa si tam privošči kake avanturce.
Poskusi it kam ven.. 🙂
Drgač pa poglej si film Brookeback Mountain,oo kok sm jst ob tem filmu jokala. Ma zame najlepši film vseh časov! Sploh ker obožujem kavbojce.. Pa tok ganljiv.. Probej mal za dušico.. :))Tud moj kolega je reku da je blazno lep film,pa sva oba straight 🙂
Drži se!
In kaj ej narobe z nasvetom o filmu,da dobi malo romantike?????
Kok ste zoprni to ne moreš verjet!!! ti pa maš kej pametnga zab povedat al kaj? al samo mene citirat???
Kako pa izgleda ta scena? Če prav razumem, vsi seksajo z vsakim, ko pa dolgčas rata, pa je treba popestrit z igricami. In ko so igrice dolgočasne, pa novince nagovarjat v nekaj, kar jim ne ustreza ali pa še niso pripravljeni?
Nič slabega ne mislim, le zanima me. Ker sem do sedaj mislila, da ste geji bolj v resnih zvezah, tu pa pišeš, kot da se samo igračkate in nabirate avanture, če pa novinec ni za stvar, pa je čudak? Ne poznam scene, ampak me (neprijetno) preseneča tvoje pisanje. Kot da ni bistvo v tem, koga imaš rad, ampak koga poseksaš in kako in kaj novega spet sprobat… ?
imam prijateljco lesbiko in imam prijatelje geje.Sama sem punca,da se razume:)
Pa tud poročena sm.
Oboji so SAMO ljudje in da slučajno tle gor komu na pamet ne pride,da bi začel pljuvat po njih,ok?
Sej vem,da je Slovenija nestrpna,homofobična in še kaj,a če potegnemo črto..smo vsi samo ljudje z značajem,kajne? Se strinjate z mano Slovencelni?
Aha, geji so tudi sicer drugače zelo ok in samo predstavljate si lahko kakšni so kot prijatelji…boljši od mnogokaterih vaših mož,pardon žena. Razumejo kar marsikdo od vas ne bo nikoli.
AJT ČAO!
Ma res.. homofobni cepeci.. sicer pa jst sm točno vedla,da bo tema tako nastala kot je..
Avtor,res ti predlagam da gres kam ven.. mah ste res nestrpni..
meni v življenju ni NIHČE določal norm,oz.kaj moram in kaj naj počnem in zato me tudi tule gor nihče ne bo nikamor pošiljal,ker smo bythemimo v demokratični državi in ne več v času,ko so ljudi proti njihovi volji pošiljali npr.na Goli otok.Ok?
No kaj je forum?
Forum je stičišče RAZNORAZNIH MNENJ,IDEJ, STALIŠČ RAZLIČNIH AVTORJEV in s tem ni popolnoma nič narobe.
Vzameš kar ti paše- pustiš kar ti ne paše. A je to jasno,al ni? ( Lahko še bolj v piko razložim za telebane,hehe:)
Forum je zaprt za komentiranje.