dolgi lasje- vedno speti v čop
Evo, isto jaz. Zato sem se parkrat že postrigla na tako frizuro, recimo do brade, da jih nisem mogla speti. Mi je ful ustrezalo, pa nič me niso motili. Ampak takooooo všeč so mi ženske z dolgimi lasmi in vedno znova in znova jih puščam dolge, potem pa mi gredo blazno na živce in imam skoraj vedno spete. Pa še lase imam take, da se mi zdi, da na vseh dolgi dobro izgledajo, na meni pa kr neki. Pa so načeloma lepi in negovani.
Imam dolge lase tako postrižene, da ne motijo, čeprav imam dolge. Čop je škodljiv za samo glavo, od koder lasje rastejo in ko sem imela nekaj časa vedno čop, so pač po svoje delovali. Imaš morda le dolgočasne dolge lase do tramvaja ali kako svojo frizuro rihtaš ali jo sploh ne ali kako nam lezejo kot kače vse na kar si opisala, če v 21. stoletju pač nosimo frizuro, ko ne leze nikamor, čeprav imaš dolge lase, zato se skipaj k frizerju, da ne boš kot moja mati. Ona je bila stara 70.
Imam dolge lase tako postrižene, da ne motijo, čeprav imam dolge. Čop je škodljiv za samo glavo, od koder lasje rastejo in ko sem imela nekaj časa vedno čop, so pač po svoje delovali. Imaš morda le dolgočasne dolge lase do tramvaja ali kako svojo frizuro rihtaš ali jo sploh ne ali kako nam lezejo kot kače vse na kar si opisala, če v 21. stoletju pač nosimo frizuro, ko ne leze nikamor, čeprav imaš dolge lase, zato se skipaj k frizerju, da ne boš kot moja mati. Ona je bila stara 70.[/quote]
tako se smejim….da bom s stola padla…
doma imam vedno čop, ne prenesem spuščenih, sploh mi je groza spati s spuščenimi, se zapletajo in me žgečkajo, v najslabšem primeru se še zadavim lahko z njimi, ker imam tako grivo 🙂
zunaj me presenetljivo ne motijo, rada imam spuščene, rahlo spete, s kakšno kitko, itd. so dolgi, lepe barve, svetleči in ravni (sploh, če jih še dodatno polikam)
In zakaj the fuck mate pol dolge če se pritožujete da vam grejo na jetra in vam je vroče itd??!resno?!kot da je ženska lepa samo z dolgimi. Velika napaka. Sploh ker jih imate že verjetno dolg časa se ne upate postrišt ali kak bi bil vaš izgovor,bedarija js če hočem dolge si jih pustim ko me prime si jih pobrijem saj smo v 21stol. Frizerji delajo čudeže Nč bat :)dejte si mal upat ne pa vse dolge dolgočasne frizure naprej pelat
Forum je zaprt za komentiranje.