Dolgčas!
Živjo!
Zanima me kako nameravate preživeti jutrišnji dan (soboto)? Kakšni so vaši načrti?Meni je že zdajle tako dolgčas da je groza. Fant dela, prijateljica študira ostale so na morju, jaz pa nimam pojma kam naj se dam in kaj naj počnem. Edino kar mi je padlo na pamet je, da bi šla s psom na Grad. Dolgčas mi je, res.
OK. Sem pozabila povedati, da sem študentka z vsemi opravljenimi izpiti in imam počitnice do oktobra, pospravljam sproti zato nimam sobotnega pospravljanja, živim v stanovanju zato okoli njega ni nič zaraščeno, knjigo sem ravnokar eno prebrala in rada bi kam šla.
Sicer pa hvala za odgovore in ideje. Najbolj primerna je Tajina ideja, vendar na žalost fant danes rabi avto tako, da z Bledom ne bo nič. Pa kdaj drugič.
Hm, potem pa sibni na bicikl ali rolerje do tromostovja, privosci si slasten sladoled in ga pohrustaj na klopci 😉 Jaz sem imela sobo v centru in ce sem se rabla “zluftat” al pa ce se nisem imela kam dat, mi je zlo pasal sprehod po trznici. Nisem nic kupovala, zanimiv mi je bil utrip in dogajanje tam. Sedaj poleti pa je sploh en kup folka ob Ljubljanci.
Forum je zaprt za komentiranje.