Dolgčas
Kaj pa, ko bi malo uporabil iskalnik (če ti je že tako zelo dolgčas). O tem je bilo zelooo veliiiiko napisanega, obstaja tudi link do programčka, ki ga potrebuješ … Ampak meni se ne da iskat.
Poglej, ne bova midva prav preveč o tem, kako se kje krade.
Menda si računalničar (en teden popravljal Exchange, poznaš vse vrste
sistemov, itd…)..
Čudi me pa da v tem postu nisi spoštoval avtorskih pravic in bi neuke
uporabnike učil kako se kje krade.
Meni ta filozofija ne gre ravno preveč v glavo..
Pri tem postu me je samo to zmotilo – posledica je bila brisanje
brez veznega teksta..
Forum bere veliko ljudi – takšnih in drugačnih.
Trenutno sem (še) moderator tukaj in imam neka svoja načela in tudi
principe, katerih se nekako poizkušam držati..Če mi kaj ni všeč
pobrišem.
Vedno imaš pa možnost, da se pritožiš Primožu (lastnik foruma)
in mu poveš kaj ti tukaj ni všeč. Če ti npr. jaz kot moderator
nisem všeč – pa lahko predlagaš tudi sebe, saj rad pomagaš ljudem z svojimi
odgovori..
Torej ???? aja Primož ima email
Birot, odgovore, ki naj jih ne bere BSA, se pošilja po mailu. Veš, kako so zateženi, če v podjetju najdejo nelicenčno programje, če pa je odgovor proti njihovim interesom na forumu, pač težijo adminu.
Če bi res ‘obrnil cel net’, kot pišeš, bi že imel rešitev. Sicer pa ne razumem, zakaj si tako želite Internet Explorer 7, MediaPlayer 11, Windows Defender in podobno navlako Microsofta? Na voljo je vendar vse več brezplačnih rešitev, ki so običajno celo dosti boljše kot Microsoftove: Firefox, GOM Player, OpenOffice. Skratka, skorajda ni orodja, za katerega ne bi na internetu našel bolj ali manj dobre brezplačne zamenjave.
O tem, kako se zaobidejo M$ zaščite pa je ne netu tudi dovolj informacij. Problem vidim le v neznanju, morda tudi lenobi, nekaterih uporabnikov, ki bi morali za začetek dobro osvojiti Googla, preden se lotijo drugih problemčkov.
Pa kaj: a ni bolj enostavno tule zastaviti pomanjkljivo vprašanje, pa naj ostali iščejo odgovore namesto vas?
Forum je zaprt za komentiranje.