Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dolg prešit plašč

Dolg prešit plašč

Za mojo osemdesetletno mamo bi rada našla prešit plašč, ampak ne tak do kolen kot jakno (teh imajo največ) ampak kot normalno dolg plašč…zelo si ga želi, ker pravi, da so ji ostali običajni, ki jih ima, postali pretežki za nosit…ona je že sama hodila po trgovinah, pa jaz tudi, pa sva našli samo take krajše..aja, pa moral bi biti tako lepo teliran, ker je mama precej suha, pa še topel je bolj, če se lepo oprime……Mogoče je kakšna od vas letos kupila kaj takega ali pa vsaj videla…če me lahko usmerite v kakšno trgovino bom zelo vesela….res je povsod tega videti veliko, ko pa iščeš, pa kot zakleto ni takega kot bi ga rad….Že v naprej ful hvala.

Sem ga tudi jaz iskala. V ljubljani ga nisem našla.In sem potem kar ustavila eno žensko, ki ga je imela na sebi.Je rekla, da v Italiji.

Jaz sem ga letos naročila po internetu iz Anglije in je super, lahek ko pero, topel in dolg čez kolena. Bile so vse barve, zdaj imajo samo še bele. Malo pozno je zdaj za take nakupe, ker je večinoma že vse prodano, novih zalog pa ne bo več.

Pa bi nam ti še morda lahko zaupala naslov spletne strani, po kateri si ga po netu naročila?

Imam novega, ki ga prodam. Polnjen je z gosjim perjem, rdeče barve, št. 38. Daj kontakt, če te zanima. Meni je premajhen ;).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close