dolenjske toplice ! POCENI !
http://www.freetime-slovenija.tv/07/kmetija/8350_dolenjske_toplice/tomlje/tomlje.htm
cena sobe za eno osebo je okoli 3 – 4 jurje z zajtrkom na dan.če tam ostanete en teden je to 30 jurjev ! mislim da cenejše ponudbe niso prav pogoste.kopanje v dolenksih toplicah 20 % popusta , nekatere zdraviliške storitve 10 % ! če ne boste šli vsak dan na kopanje in se boste prehranjevali po gostilnah in z senviči / pa kaj malega skuhali pri tomljetovih / bo skupaj z prevozom največ 60 jurjev!
jaz bom šel tja v novembru.sicer niham med šmarješkimi in dolenjskimi.gre še kdo tja!če bi nas bilo več bi lahko imeli travel.over.net klub !
v mercatorju v novem mestu je kosilo 870 sit ! , po gostilnah za jurja, samo v hotelih dolenskih tolplic nikar jesti!je postratno!
kmečki turizmi vam dajo še večerjo in zaračunajo najmanj 6 jurjev !
e -mail :
TURISTIČNA DOMAČIJA MIMI IN JOŽE TOMLJE
Zdraviliški trg 24
8350 Dolenjske Toplice
Tel.: 07 306 50 23
Fax: 07 306 50 23
CENIK:
Apartma za 2 osebi: 5.400 SIT
Dvoposteljna soba: 5.000 – 6.000 SIT
Zjtrk: 500 SIT
DOPLAČILO PRI BIVANJU MANJ KOT 3 DNI:
Apartma za 2 osebi: 6.400 SIT
Dvoposteljna soba: 6.000 SIT
Turistična domačija leži v neposredni bližini novo zgrajenega najmodernejšega kopališča BALNEA. To je nad bazeni, v miru. Nad domačijo šumi zeleni gozd. Do hiše je speljana samostojna asfaltirana pot.
Sobe so rzporejene v treh etažah stanovanjske hiše. Vsaki sobi pripada svoja kopalnica. Nekatere sobe so opremljene s kuhinjsko hišo tako, da je v njih možno kuhanje. Domačija ima delno pokrito lastno parkirišče. Pred hišo stoji brunarica v kateri vam bojo TOMLJETOVI lahko postregli z zajtrkom. Na vrtu je enkraten ambient za popoldanski piknik, kjer je tudi roštil.
V sodelovanju z Zdraviliščem Dolensk Toplice so možni popusti:
Pri kopanju 20%.
Pri menu kosilu in nekaterih zdravstvenih storitvah pa 10%.
OTROCI IMAJO POPUST:
Do 2 leti prezplačno.
Od 2 do 7 let 30%.
Od 7 do 10 let pa je 20% popusta.
ROOMS, KMEČKI TURIZEM
Lahko, da so se razmere spremenile, ampak pred leti so bile Dolenske toplice pravi poden s turisticnega vidika. So pa zelo primerne za penzioniste, ki jih predvsem zanima zdraviliski vidik. Torej, ce nisi najbolj navdusen, da dopust prezivis v “bolnici” in se v bazenu druzis s samimi 60+ letniki, potem ti Dolenjske toplice odsvetujem.
Smarjeske so se mi zdele dosti bolj normalne, turisticne, ceprav se je tudi tam drenjalo penzionistov.
resnica je naslednja :
dopust stane in kos se odločiš za termalni dopust , šoldi gredo !
v letu 2003 ni bilo novih računalniških investicij, vse delnice sem prodal, plača iz meseca v mesec , potem grem v kranjsko goro kjer imamo družinsko stanovanje , a ene in iste rovte zvečer in zjutraj gledati / čez dan sem tako iizven kranjske gore / in odločil je naslednja :
– TOMLJE DOLENJSKE TOPLICE OKOLI 3 – 4 JURJE Z ZAJTRKOOM
– ALI HOTEL JERUAZALEM V LJUTOMERU ZA 5 JURJEV POLPENZION , TWC , TV
– HOTEL JASMIC , TWC , TV , CENA ?
za katero varianto se splača odločiti ?
Forum je zaprt za komentiranje.