Najdi forum

Dolenjska

No, Sonček, evo mene z rezultati poizvedovanja :o))
Pa saj ni čudno, da si nisem zapomnila, kje sem bila… od vsem naprej naštetih imen, mi je v glavi ostala le Raka :o)
Torej bolj točno pa smo bili v naselju Apljenik, ki se nahaja malo pod Velikim Trnom… z glavne ceste smo zavili v Smedniku in nadaljevali pot po nekih bližnjicah…
To je moje poročilo, ki sem ga obljubila, ti pa lahko poveš, če poznaš kaj te hribe :o) Lahko bi pisala tudi pod temo cviček, saj se je prijatelj hkrati tudi pohvalil, da imajo že za sabo tudi uspešno trgatev…
Pozdravček na Dolenjsko!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka, zdravo!

Ta del Dolenjske, kjer si pohajala sega že na krško območje t.j. območje Posavja. Res je tu dober cviček, da o ljudeh ne govorim..

LP

Ja, Tinkarca, hvala za tole info. Čeprav ta prijatelj govori o vikendu na Dolenjskem, pa vendar je tudi on omenil, da je to v Posavju, nekje med Krškim in Sevnico, tako, da tudi sama nisem bila več prepričana, a je to sploh Dolenjska ali ne. Kakorkoli mi smo z Dolenjske zavili gor :o)
Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hej!

Dolenjski v poklon in lep zakljucek… sem izbrskala in si sposodila tole:

Gozdovi pomirjajo, grebeni vabijo, nebo izziva.
Soustvarjajo mozaik iskanja.

Lep vecer Babi

Oj Vladka (sem te malo spregledala). Kot pravi Tinkarca – to je že skoraj bolj njen konec kot moj ;-)). Tistih krajev pa sploh ne poznam. Je pa še vedno Dolenjska, res bolj na robu ;-)). Važno da je trgatev uspela, ni tako važno kje griček stoji ;-)).

Danes je bila polna luna + lunin mrk (baje se ga je videlo samo v Prekmurju) – no, mene je kar malo trkala in sem bolj kot ne neprespana ;-)).

Pa tudi vreme tukaj je precej “zanimivo” – toplo (to mi je sicer všeč pr astronomskih cenah nafte, he he), danes tudi deževno, svetloba pa zdajle zjutraj tako čudna…. Verjetno imate “tam doli” kaj lepše vreme a ne.

Želim lep in prijeten dan!
D.

Babi lepa misel!
Jaz sem pa zadnjič prebrala lepo misel napisano na soli – tisto posebno pakiranje bele barve (menda v sodelovanju Solin in Mobitela po novem, se odraža tudi na emalaži) – nekaj v smislu da je “sol tisto, kar nebo ni hotelo vzeti” – ne vem točno, če kdo ve naj me popravi, ker se mi zdi da misel soli kar poseben čar ;-)).

Je pa ta sol precej bolj sive barve kot tista v “navadnem” pakiranju – mogoče Babi ti veš (ali pa kdo drug) zakaj je temu tako?

Sončen pozdravček iz namočene Dolenjske ;-))

Ja, seveda je pri nas lepše vreme… še vedno 37°C in seveda sonce, sonce in še enkrat sonce… komaj čakam, da zaide, da se malo sprehodimo :o)
Sicer pa sem pa včeraj gledala vremensko napoved na internetu in so nam za pon. napovedovali nevihte, ha, ha, ha… danes že piše, da bo jasno :o)
Torej bo treba še malo počakati, smo pa nekje v tem času lansko leto res imeli prve jesenske kaplje dežja…
Lep dan!

Vladka

Hej, Sonce!
Nisem se videla te soli. Poznam pa eno v majhnih vrecevinastih vreckah od
Piranskih solin, ki je presneto draga – kot drag souvenir:))

Zdaj pri nas malo kukas. Lep dan Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close