Dolenjska
No, Sonček, evo mene z rezultati poizvedovanja :o))
Pa saj ni čudno, da si nisem zapomnila, kje sem bila… od vsem naprej naštetih imen, mi je v glavi ostala le Raka :o)
Torej bolj točno pa smo bili v naselju Apljenik, ki se nahaja malo pod Velikim Trnom… z glavne ceste smo zavili v Smedniku in nadaljevali pot po nekih bližnjicah…
To je moje poročilo, ki sem ga obljubila, ti pa lahko poveš, če poznaš kaj te hribe :o) Lahko bi pisala tudi pod temo cviček, saj se je prijatelj hkrati tudi pohvalil, da imajo že za sabo tudi uspešno trgatev…
Pozdravček na Dolenjsko!
Vladka
Ja, Tinkarca, hvala za tole info. Čeprav ta prijatelj govori o vikendu na Dolenjskem, pa vendar je tudi on omenil, da je to v Posavju, nekje med Krškim in Sevnico, tako, da tudi sama nisem bila več prepričana, a je to sploh Dolenjska ali ne. Kakorkoli mi smo z Dolenjske zavili gor :o)
Lep dan!
Vladka
Oj Vladka (sem te malo spregledala). Kot pravi Tinkarca – to je že skoraj bolj njen konec kot moj ;-)). Tistih krajev pa sploh ne poznam. Je pa še vedno Dolenjska, res bolj na robu ;-)). Važno da je trgatev uspela, ni tako važno kje griček stoji ;-)).
Danes je bila polna luna + lunin mrk (baje se ga je videlo samo v Prekmurju) – no, mene je kar malo trkala in sem bolj kot ne neprespana ;-)).
Pa tudi vreme tukaj je precej “zanimivo” – toplo (to mi je sicer všeč pr astronomskih cenah nafte, he he), danes tudi deževno, svetloba pa zdajle zjutraj tako čudna…. Verjetno imate “tam doli” kaj lepše vreme a ne.
Želim lep in prijeten dan!
D.
Babi lepa misel!
Jaz sem pa zadnjič prebrala lepo misel napisano na soli – tisto posebno pakiranje bele barve (menda v sodelovanju Solin in Mobitela po novem, se odraža tudi na emalaži) – nekaj v smislu da je “sol tisto, kar nebo ni hotelo vzeti” – ne vem točno, če kdo ve naj me popravi, ker se mi zdi da misel soli kar poseben čar ;-)).
Je pa ta sol precej bolj sive barve kot tista v “navadnem” pakiranju – mogoče Babi ti veš (ali pa kdo drug) zakaj je temu tako?
Sončen pozdravček iz namočene Dolenjske ;-))
Ja, seveda je pri nas lepše vreme… še vedno 37°C in seveda sonce, sonce in še enkrat sonce… komaj čakam, da zaide, da se malo sprehodimo :o)
Sicer pa sem pa včeraj gledala vremensko napoved na internetu in so nam za pon. napovedovali nevihte, ha, ha, ha… danes že piše, da bo jasno :o)
Torej bo treba še malo počakati, smo pa nekje v tem času lansko leto res imeli prve jesenske kaplje dežja…
Lep dan!
Vladka
Forum je zaprt za komentiranje.