Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Đole migrant

Đole migrant

Odgovor na objavo uporabnika
Nočna mora, 06.01.2022 ob 13:59

Ne moreš najti nikjer drugje toliko tepcev na kupu, kot jih lahko tukaj na tem forumu. Ne moreš.

Ne more bit človek tako hudo zabit, da gre čestitat Avstraliji. Ne more.

Kot da smo šli nazaj v srednji vek, po miselnosti in dejanjih.

McDonalds mentaliteta…res.

Jp, zdaj so vsi necepljeni carovnice in bodo goreli na grmadi.

Novax778, 06.01.2022 ob 09:38

Tudi jaz podpiram odločitev Avstralije.

Za tiste, ki razmišljate podobno kot zgornji pa se mal zamislite, kaj vse tekom let vnesete v svoje telo, vsak dan, dan za dnem in kaj vse to naredi vašemu telesu. Večina stvari, ki se jih kupi zapakirane v trgovini ima kup svinjarije notri. Pa zdravila, s katerimi zdravite bolezni.

Zdravil ne uživam, mogoče parkrat na leto lekadol za glavobol, prehranjujemo se zdravo, živimo zdravo, veliko hodimo, športamo,  v zadnjih dveh letih cela družina ni niti posmrkala kaj šele zbolela in zdaj naj si v telo vbrizgam poskusno strupeno cepivo???? Zakaj že? Da dobim strdek, krvavitve, da mi opeša srce, da zbolim za kovidom???Dajte debili se že enkrat zbudit. Kok morate biti zabiti v glavo, da dve leti verjamete vse kar vam pop poroča. Rrs no.

Spet debilm, 06.01.2022 ob 14:06

Zdravil ne uživam, mogoče parkrat na leto lekadol za glavobol, prehranjujemo se zdravo, živimo zdravo, veliko hodimo, športamo,  v zadnjih dveh letih cela družina ni niti posmrkala kaj šele zbolela in zdaj naj si v telo vbrizgam poskusno strupeno cepivo???? Zakaj že? Da dobim strdek, krvavitve, da mi opeša srce, da zbolim za kovidom???Dajte debili se že enkrat zbudit. Kok morate biti zabiti v glavo, da dve leti verjamete vse kar vam pop poroča. Rrs no.

No, no, no. Sedaj so pa že vsi debili zate, kdor podpira cepljenje in zdravstveno stroko.

Potem pa ti isti cvilite in nergate po čakalnicah in zahtevate ne vem kakšne usluge od teh debilov.

Bodi frajer do konca in razreži vse svoje zdravstvene kartice. Sliko pa objavi nekje na spletu. Takrat boš lahko rekel, da si car.

Čestitam, da mu niso popustili, je mislil, da bo to z lahkoto po srbsko, z veliko pompa, prišel mimo, tko k naš Đuro in Tanja.

Veseli me, da so imeli hrbetnico, ker drugače se jim sesuje vse, kar so sedaj postavili.

Pravila so jasna, tekmujejo lahko cepljeni, če ni cepljen ne tekmuje. Bo pa kdo drug zmagal.

kačaklopotača, 06.01.2022 ob 14:43

Čestitam, da mu niso popustili, je mislil, da bo to z lahkoto po srbsko, z veliko pompa, prišel mimo, tko k naš Đuro in Tanja.

Veseli me, da so imeli hrbetnico, ker drugače se jim sesuje vse, kar so sedaj postavili.

Pravila so jasna, tekmujejo lahko cepljeni, če ni cepljen ne tekmuje. Bo pa kdo drug zmagal.

Kačaklopotača. Si dolgo na antidepresivih?

Novak, Tanja in Đuro, so ljudje, ki imajo kaj pokazat. Imajo talente. Imajo kaj pokazat svetu.

Če si se ti cepilo, meni dol visi. Zame to ni nobeno poslanstvo.  Si nepomemben faktor v življenju. Razen teme v srcu in glavi ter zagrenjenega življenja, nimaš kaj pokazat.

Pravila so zato da se kršijo, če so škodljiva in jih brisat. Amen!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close