Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOLCE GUSTO PICCOLO – NE DELA

DOLCE GUSTO PICCOLO – NE DELA

Danes sem v Avstriji kupila omenjeni aparat, ampak ne dela? Voda ne teče, čeprav sem vse prav nardila. Ali moram zadevo menjat v Avstriji ali lahko nesem na naš servis?
Ima kdo izkušnje?

Hvala

No vidiš, ko ne kupuješ v Sloveniji amapak nosiš denar ven iz države. Prav ti je, sorry.

Kak ne dela? Si naredla vse po navodilih – pritisnila ročico dol?

Sem potisnila ročko, ampak ne dela. V bistvu ne teče voda. Ko pritisneš ročko bi moral začeti črpat vodo iz posode pa se ne zgodi nič.

A ti ne živiš v EU! Ali Avstrija po tvojem ni v EU? Je kupila izdelek v EU? Torej velja servis tudi v Sloveniji…. Ni ji treba nazaj nosit!

A ti ne živiš v EU! Ali Avstrija po tvojem ni v EU? Je kupila izdelek v EU? Torej velja servis tudi v Sloveniji…. Ni ji treba nazaj nosit![/quote]

Še to: slučajno vem, ker imam večino gospodinjske mašinerije=bele tehnike nakupljeno tudi v Nemčiji ( ki je, mimogrede tudi v EU), pa brez problemov lahko servisiram v Sloveniji ;))))

prinese to mašino, ji rečem, da je ne bom popravljala, ali ji mastno zaračunam…Pa se zgubte še v Avstrijo delat in živet…

O, kakšna tipična Slovenchica – egocentrična, zavistna, samosvoja, privoščljiva…. Če se res ukvarjaš s to dejavnostjo, ti očitno še predobro gre – oglasi se, ko ti bo malo zaškripalo, ko bo kriza v državi še hujša, kot je. Še prosila boš, naj ti prinesejo kaj popravit, samo da bo š lahko zaračunala. S tako miselnostjo nisi daleč od tega! Nesramnost brez primere!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close