Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dolce gusto piccolo – kavni avtomat

dolce gusto piccolo – kavni avtomat

Ga že kdo ima? Kakšna je kava?
Želim si kavni avtomat, pa ne vem katerega izbrati.

Koliko pa ta hec stane?

Avtomat 89,00 eur, potem pa še škatla kapsul 16kom (ampak to je za 8 kavic) dodatnih 4,90eur. Ni poceni tale špas.

Jaz ga sicer nimam doma, ampak sem pila kavo na degustaciji. Lahko sem si jo skuhala sama (kavo z mlekom), to res ni težko in je prav zabavno, pa še izdelek super izgleda. Problem nastane, ko kavo piješ in sicer ima kava z mlekom OGABEN okus. Tisto mleko je grozno!!
Ne vem sicer, kakšna je črna, pa da si daš sam noter mleko ali če kdo sploh pije samo črno, potem je mogoče OK.
To je prvo, potem pa se mi zdi tale hec od kapsul tudi kar drag. Če torej vprašaš mene, dobiš odločen NE.

Ampak kava je pa okusna za dol past.

kako kavo pa pijejo v bb, sem vidla tiste doze-škatle?

A na ta aparat pasejo kapsule od firme Tschibo (ne vem, če sem prav napisala), pa so cenejše?

mi imamo tistega ovalnega in je super…tako izgled kot kava (kupujemo macchiato in vročo čokolado)…meni je glih tisto spenjeno mleko super 🙂

MI ga imamo, pa bi zamenjala za navaden kavni avtomat (kjer lahko z žličko doziraš kavo). Menja katera? 🙂 Moj ima najraje močno črno kavo brez mleka , potem pa mi je res škoda kupovati kapsule za to..

Imamo 2 Dolce giusto Mellody II (tisti ovalen). Enega smo dobili za darilo in ga je mama le nekajkrat uporabljala. Ga prodam po 1/2 ceni (mislim, da je nov 100 €).

Imamo dolce gusto, kava nam je noro dobra. pohvalijo tudi obiski.
Je pa res, da nam mesečni strošek za kapsule znese okoli 60€, oz. več. Pijemo Macciato, zjutraj oba z možem (2krat 2 kapsuli) + obiski in kdaj popoldan.
Ko se bomo preselili, imamo v načrtu nakup dobrega avtomata za cca. 800 – 1000€ , kjer lahko uporaqbljaš običajno kavo in ne kapsul in je kava vseeno odlična.

Imamo in kavica je prva liga. Kapsule niso lih poceni, a te kava pride vseeno ceneje kot v kavarni. Oni avtomat, ki ga imajo v BB pa pride okoli 300 eur. Je pa ILLY in ne tchibo.

Jaz pa ne razumem, kako lahko tisto umetno mleko pijete. In ga zraven še masto plačate.
A se nimate čisto nič rade?
Kava je OK, mleko pa vzamem navadno in ga spenim, pride ceneje in boljše, da o zdravju niti ne začnem.

Drugače pa pri nas imamo Tchio avtomat. In ne ne pašejo kapsule na druge avtomate. So že tako poskrbeli, da ima vsaka firma svojo obliko kapsul, da te ja lahko čim bolj olupijo.

Mi imamo tudi Dg aparat. Še tistega večjega in mi je kar malo žal, ker mi je ta novi piccolo bolj všeč. Je cenejši pa še maj prostora vzame.
Jaz kupujem kapsule, ki imajo samo kavo( Lungo ali espresso)in si sama spenim mleko,
kadar mi paše. Je boljše in še cenejše pridem skozi. Kava pa je zelo okusna.

Zdravo,mene pa zanima cena,barva in če je še pod garancijo-mi lahko pišete na ZS?
Hvala,lep pozdrav

Imam navaden kavni avtomat, skoraj nic uporabljan, pa bi imela tega na kapsule…
lotus_lj@yahoo.com

Imamo 2 Dolce giusto Mellody II (tisti ovalen). Enega smo dobili za darilo in ga je mama le nekajkrat uporabljala. Ga prodam po 1/2 ceni (mislim, da je nov 100 €).[/quote

Jaz bi bila zainteresirana za menjavo za navadni kavni avtomat ali na nakup po polovični ceni.
(anja – 031864894)

jaz kupim Mellody II,če ga imate še!

če še iamte avtomat ga takoj kupim!!!!!!!!!!!!!!

moj mail monka.kriznik@gmail.com…prosim odgovorite!! hvaaalaaa!!! 😉

Živo,

mene pa zanima če kdo ve kje bi lahko dobila te tavisok kozarec za latte macchiato pa od teh tamalh tisto s kapučinom? Je božiček že včeraj nosil dolce gusto piccolo pa bi zdj rada te kozarce al skodelice ker tega latte macchiata mal več pride:)

http://www.dolce-gusto.si/okusi/

Hvala

te skodelice originalne dobiš samo ob nakupu avtomata na degustaciji, drugače jih imajo pa v merkurju in müellerju malo morje 🙂

ja jas bi tegale dolce gusto piccolo pa nekaj kapsul poleg,mogla do jutri nekak nujno dobi,ker v nedeljo že gremo na praznovanje..a ve katera kje se ga da poceni dobit?

Imam že tretji kavni aparat dva Picolo in eden Oblo… Vsi so odpovedali… Hitro se pokvarijo… Zadnji Oblo je še v garanciji. Ko sem se vrnila s dopusta ni delal več… Poskusila sem ga očistiti in ne dela vseeno… Na servisu su mi povedali, da to ne gre v garanciju in naj raje kupim novega, ker je popravilo drago…
Ne vem zakaj je tako… Zelo sem razočarana… Ne vem, kje lahko kontaktiram proizvajalca… Prosim, če mi lahko kdo pomaga…
Hvala lepa…

Smrt za tele stroje je po moje vodni kamen. Redno ga je fino sčistit. Mi za to uporabimo alkoholni kis. Najprej ga pustiš v posodici stati, po kaki uri pa parkrat spustiš čez sistem (jaz najraje 2x mrzlo, nato pa še 2x vroče)
Potem pa spustim še kak deci vode čez, da nima kava čudnega okusa.
Bratu je na ta način spet začel delat stroj, ko je že kazalo da bo šel v maloro.

BDW.: Zadej pri posodi imaš tudi skrito sponko, z katero sčistiš iglo, ki prebode kapsulo. Jo uporabljaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close