Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dokler ne pride prava

Dokler ne pride prava

Morda ti pa ni vlak ušel, morda ti ni bilo namenjeno, da se z njim pelješ do zadnje postaje. :)) Včasih je bolje, da se z vlakom ne pelješ do konca poti, sploh če izveš, da je vlak kasneje iztiril. :)) Si pa vsaj doživel vožnjo z vlakom. Zdaj veš, kako se je peljati z vlakom. :))) Kakšne prispodobe, da dol padeš, hehe.

Mislim, da ni dobro preveč pričakovati že na začetku, ampak se moraš zadeve lotiti postopoma, da oba pridobita zaupanje.[/quote]Naj še jaz malo nadaljujem s prispodobami. 🙂
Izpeljava besede voziti se izhaja iz besede voz. Iz besede vlak bi po tej analogiji prišlo “vlačiti se”.
Torej se je WD40 vez ta čas vozil z vlakom, torej se je vlačil x let z nekom 😉 :))))
Sedaj stoji na peronu in čaka naslednjo priložnost, da bi se spet vlačil, no mogoče se bo tokrat vozil, če se bo prisedel na voz, kdo ve? 🙂

Atilopa ti si se tudi že peljala z vlakom ali potuješ z vozom? :)[/quote]

Wd40 je brihten tip in je ugotovil, da ta vlak ni zanj, ker je navadna “gomulka” ali kako mu že pravijo, zasluži pa si mednarodnega, hitrega…..:)) Človek se mora peljati z razpadajočim potniškim vlakom, da bi se mu fajn zdelo, če se kasneje pelje s sodobnim vlakom. :)) Pa ne uporabljaj besedne zveze “vlačiti se” za wd40, ker je super dečko, vzemi ga raje za vzor! ;))

Besedo “voz” uporabljajo za vlak Srbi, medtem ko Hrvati in Slovenci uporabljajo besedo “vlak”.

Sem že jaz namigovala na to, pa sta se oba delala kao da ne opazita [sup]ali sta pa oba tako čorava[/sup] :)))[/quote]

Če se oba delava, da ne opaziva, pa sva verjetno res primerna drug za drugega, hehe. Mal heca. :))) On bi se verjetno težko navadil na mojo ostrino in direktnost. Moški imajo raje priliznjena in navidezno nežna dekleta.

Kompromise sklepaš s človekom, ki ti sicer ustreza, je zate idealen, ne pa s tistim, ki ti sploh ni všeč. To potem ni več kompromis, ampak… dejanje iz obupa, al’ kako bi temu rekli.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kompromise sklepaš s človekom, ki ti sicer ustreza, je zate idealen, ne pa s tistim, ki ti sploh ni všeč. To potem ni več kompromis, ampak… dejanje iz obupa, al’ kako bi temu rekli.[/quote]

Če nimaš ideala lahko kar z vsemi kompromise sklepaš. Kam vodi tako brezglavo obnašanje si pa lahko samo predstavljam. Shiny happy people holding hands, udzadi pa nož u leđa.
Sej se pol z kompromisom zmeniš pa je urejeno :/

Sem že jaz namigovala na to, pa sta se oba delala kao da ne opazita [sup]ali sta pa oba tako čorava[/sup] :)))[/quote]
Oba sta se pretvarjala, kar je že eno odlično izhodišče po tem, kar beremo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Naj še jaz malo nadaljujem s prispodobami. 🙂
Izpeljava besede voziti se izhaja iz besede voz. Iz besede vlak bi po tej analogiji prišlo “vlačiti se”.
Torej se je WD40 vez ta čas vozil z vlakom, torej se je vlačil x let z nekom 😉 :))))
Sedaj stoji na peronu in čaka naslednjo priložnost, da bi se spet vlačil, no mogoče se bo tokrat vozil, če se bo prisedel na voz, kdo ve? 🙂

Atilopa ti si se tudi že peljala z vlakom ali potuješ z vozom? :)[/quote]

Wd40 je brihten tip in je ugotovil, da ta vlak ni zanj, ker je navadna “gomulka” ali kako mu že pravijo, zasluži pa si mednarodnega, hitrega…..:)) Človek se mora peljati z razpadajočim potniškim vlakom, da bi se mu fajn zdelo, če se kasneje pelje s sodobnim vlakom. :)) Pa ne uporabljaj besedne zveze “vlačiti se” za wd40, ker je super dečko, vzemi ga raje za vzor! ;))

Besedo “voz” uporabljajo za vlak Srbi, medtem ko Hrvati in Slovenci uporabljajo besedo “vlak”.[/quote]Ni bil pod “voz” mišljen vlak ampak voz, ki ga naprimer vleče konj 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oba sta se pretvarjala, kar je že eno odlično izhodišče po tem, kar beremo. :)[/quote]
Moramo razumet, da je domišljija mnogokrat lepša od realnosti in te “droge” noče nihče od niju uničiti… 🙂

Apak glede na to, da ima “mucek” tako ime ni dvoma, da ne bi znal na pravem koncu podmazat, da ne bi škripalo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj veste kako pravijo – če je prelepo da bi bilo resnično potem je.

Če se oba delava, da ne opaziva, pa sva verjetno res primerna drug za drugega, hehe. Mal heca. :))) On bi se verjetno težko navadil na mojo ostrino in direktnost. Moški imajo raje priliznjena in navidezno nežna dekleta.[/quote]
Vsi ne. Nekateri imamo radi resnično nežna dekleta, ne le navidezno. 🙂

Čeprav sama nežnost še ne pomeni, da se gre za prilizovanje, saj niso vse ženske oštre. 🙂

Kaj ste asi:-)) Nežnost je super, ostrina me pa ni nikoli motila, dokler je bila na primernem mestu. Prilizovanje, je pa off skupaj z hinavščino in podobnimi kvalitetami. Zdaj pa še povejte kaj pravijo zvezde. Antilopa je levinja če se ne motim, sam sem pa…khm… bik:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zvezde pravijo, da boš nosil nova oblačila. Za antilopo je pa malo pomešano to z oblekami. Nejasno se izrisuje. A si bila moški v prejšnjem življenju antilopa?

Se pravi, da me bo zeblo;-)))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

To ne vidim. Vidi se kartonček z nalepko in ceno. Tako vem, da so nova oblačila 🙂
Pa da si debil, ker si pozabil dol vzet preden greš vn. Samo tega ne boš od mene slišal, ker samo lepe stvari govorim.

:-))))))))))

Moram reči, da sem wd40-ja utemeljeno sumila, da je bik po horoskopu. :)) Žilav in trmast, po drugi strani pa senzualen in nežen. Do sedaj z moškimi biki, čeprav je šlo za poslovno sodelovanje, nisem imela težav. Problem nastane, ko se zapiči v določeno stvar, pa ne odneha….vztraja kot Duracell baterije. :)) V primerjavi z moškimi ovni so veliko bolj zanesljivi, ker ne dvignejo tako hitro roke, če jim v prvo ne uspe. Ovni pa se hitro zapodijo, ampak tudi hitro odnehajo.

Antilopa je zemeljsko znamenje v ascendentu in še v luni, torej se z bikom praviloma ujema.

Zanimivo je, da moški biki pogosto kupujejo nemške avtomobile.

P.S.: Bik se ne razjezi tako hitro, ampak če se mu stemni pred očmi, bo podrl vse pred sabo. :))))) Lev se hitreje razjezi, ampak ga tudi hitro mine.

Vidva se samo poparckajta, da pridemo vsi na veselico 🙂
Sej ves, talk is cheap… ce se bosta hitro zmigala vama decembra ne bo treba kurit, kurjava pa je, kot vemo, draga. Volk (bik) sit in koza (antilopa) cela.

Kaj pa vem…ohcet in veselice stanejo, biki pa precej premišljeno delajo z denarjem. 🙂 Vsaj po mojih izkušnjah. :)) Jaz sem bila vedno za poroko samo s pričami…..:-))))) Raje denar porabim za kaj drugega, bolj uporabnega.

P.S.: Če že vi napletate zgodbo, bom pa še sama.

Če imata bogato žlahto, potem ohcet sploh ni strošek. 🙂

Bik varcen, levinja zapravljiva, ravno za skup 😛 ko njej zmanjka denarja, ji priskoci na pomoc gentleman Mr. Big(k)

Haha tocno, Robi.

ti si pa z ekonomijo prihodkov skregana (tipična JU/JS) ☺
ohcet je žurka, kjer se zaradi prireditve in cirkusa odveže mošnjičke.
Minimalno razmerje med stroškom ohceti in “zaslužkom” (darila, gotovina, boni …) je vsaj 1:2 … pa tudi več kot 1:5 ☺

Kako naj pokažem, da sem še bolj šparoven… ok, tudi prič ni treba:-)))

To, vidiš, ker svatov zmeraj manjka:-)

No, odvisno kje, oziroma, kam bezam:-))? Avtomobili… samo nemških ne. Niso vredni svojega denarja. Kot tudi angleški in ameriški:-) Glede jeze, revolucionarno nastrojen sem samo okrog petnajstega vsak mesec:-)))
Kaj še, zanesljivost, ja absolutno smo biki najbolj zanesljivi. Samo rdečo cunjo vržeš na zaželeno stvar, pa je.:-)))

Kot prvo, wd40 pride na forum takrat, ko vsi odidejo s prizorišča tako, da neposredna komunikacija ni možna.

Kot drugo, zakaj biki kupujejo nemške avtomobile, mi ni jasno, verjetno gre za vprašanje prestiža.

Kot tretje, vidi se, da si pristaš koruzništva :-)), o jaz pa ne…..kako sva si različna….:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close