Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dokazilo o izobrazbi – je navadno skeniranje dovolj?

Dokazilo o izobrazbi – je navadno skeniranje dovolj?

Malce butasto vprašanje:

Če v razpisu za delovno mesto (prijava po e-pošti) za JS zahtevajo dokazilo o izobrazbi, je dovolj, da se samo skenira notranjo stran diplomske listine in pošlje? Ali je potrebno to skeniranje opraviti in elektronsko overiti na upravni enoti? V razpisu piše samo, da želijo dokazilo o izobrazbi.

Vedno sem pošiljala samo navadni sken, zdaj pa mi je kolegica rekla, da je treba to narediti uradno.

Nobene ideje?

zakaj uradno? jaz sm pošiljan skene, na začetku dokler nisem mel diplome samo obvestilo da sem zaključil faks, potem pa diplomo, glede srednje šole pa spričevalo, da sem maturiral

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Sken je dovolj, v državnih službah mora itak potem delodajalec, ko izbere človeka, uradno preveriti pri fakulteti ali kjer že, ali je diploma resnična. Ker jih včasih ljudje tudi ponarejajo.

hvala

Poleg scana dodaj še izjavo izpolnjevanju pogoja zahtevane izobrazbe (navedeš kdo, kje, kdaj si diplomirala ter datum in št. diplome, podpišeš in skeniraš še to).
Ali pa dovoljenje, da pridobijo podatke iz urandih evidenc. Prav tako spesniš, podpišeš in skeniraš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close